Nevím, jak je to s legislativou, ale na žádném autě jsem kontrolku na blinkry neměl, až na posledních třech. 2x staré "vrány" dotažené z Německa (Partner, Berlingo), obě auta mají přídavnou žárovku dodělanou na palubovce. Jak to funguje nevím, jedno auto má nějakou chytrou krabičku v kufru a druhé vůbec nic (ale on je to stejně vrak na díly

). U Octávky mi to myslím bliká v palubovce (O3 2014 origo závěs z fabriky), hlavně mi to ale na displeji napíše jakoukoliv žárovku, která odejde, ťuk ťuk, zatím žádná po 130tis. neodešla, ale když mi zlobila elektrika na vleku, tak mi to psalo, co tam vše nesvítílo.
Vím ale, že to švagr dodělával ke všem traktorům. Zeptám se ho, pokud si pamatuji, tak pouze vytáhnul dva dráty ze zásuvky k žárovce do palubky a bylo to. Dám vědět.
Teď mimo mísu, ale co mě díky poslední výjižďce a srazu potěšilo bylo, že jsem konečně po letech přišel u 06, proč mi po jednom probliknutí přestane blikat kontrolka a cvakat relé, byť venku všechno jde jak má. Řešil jsem to dávno před generálkou, dával nové přerušovače a pořád nic. Při GO jsem vše řádně překostřil, pořád špatně. Protože jsem měl trabl se zásuvkou, musel jsem cestou rozdělat panýlek se spínačem varovek. a světe div se, něco se hnulo a najednou po letech vše jde, jak má. Honza