jacek píše:Radku, dík, určitě Ti nechci kazit radost, ale...vloni jsme tu v tématu měli podrobnější a přehledný seznam - stálo by za to na něj mrknout a doupravit začátek tématu (třeba o pípu se tu už někdo hlásil). Ať se na něco nezapomene, rutina není všechno. Nějak tam nevidím m.j. odbavení u "závory" a pokladnu. Dělali jsme to sice pár let s Hurikánem, ale pokud tam vůbec já budu, tak spíš jen na začátek a ve špičce, a pak už jen tak nějak do počtu. Takže jeden vrátný navíc by se na střídání určitě hodil. Vloni třeba při odbavení fajn vypomohla i parta z VB od Achmela...?
Potom kužely, dopravní značení - cedule, směrovky ke srazu, elektrocentrála...je toho dost. J.
Dík za info. Já tím chtěl hlavně říct, že věci které každoročně zajišťuji bez toho aby mi o ně někdo říkal jsem už udělal. A mám je nachystaný.(vč centrály a defakto i kuželů)
Nepsal jsem do prvního tématu zdaleka všechny věci. Čekal jsem kdo se ozve s ochotou nějak pomoct.. Zajímalo by mne jestli by tu někdo téma vůbec udělal..zamluvil třeba dopředu letiště zajistil pozvánky nálepky diplomy centrálu stan poháry a další a další věci. Cením si Vaší pomoci na ploše, ale já osobně toho už mám plný zuby.. Když vidím obrovský zájem o pomoc s organizací.. tak si říkám že se na to příští rok asi taky vykvajznu. Už toho mám celkem dost za posedních "několik let..(defakto s malou přetržkou od srazu č.5.)." na jaře i na podzim a posledních pár let i Jitka s hrama pro děti. A letos to dopadlo stejně jako minulé roky. Tzn přihlásili se defakto ti samí lidé jako každý rok. a zbytek se přijede bavit.