A prečo by som si neurobil ešte pred ňou radosť a ako tu už bolo spomínané o desať rokov si spravím radosť zas a kúpim si Vestu po facelifte

Moderátor: Moderátoři
Před 10 lety jsem si také takovou myšlenku nepřipouštěl ... no a vidíšstano112 píše:Nestraš,mne ešte neťahá na 50![]()
![]()
![]()
Moj otec 60Luděk Musil píše:Jak to tu tak čtu, tak nové vozy jisté nejmenované východní značky si pořizují spíše starší lidé ve věku ± 50 let.
Kraes - 49, Stano 42, Luděk (já) - 51. Uvidíme, k čemu se přizná Liftback. L.
Já kupoval novou Prioru brzo po kulaté "50"Cory píše:Moj otec 60Luděk Musil píše:Jak to tu tak čtu, tak nové vozy jisté nejmenované východní značky si pořizují spíše starší lidé ve věku ± 50 let.
Kraes - 49, Stano 42, Luděk (já) - 51. Uvidíme, k čemu se přizná Liftback. L.
vyzera to tak, ze nejake to percento predaja ma svoj povod este v socializme
Ani nehovor,už sa toho desímLuděk Musil píše:Před 10 lety jsem si také takovou myšlenku nepřipouštěl ... no a vidíšstano112 píše:Nestraš,mne ešte neťahá na 50![]()
![]()
![]()
... těch 10 let (z dnešního pohledu) uteklo jako voda
.
A tu (následující) 60 už si pomaličku začínám připouštět. L.
Koberčeky našej výroby?Tie som ešte nevidel...crossku som kupoval s koberčekmi +30€ k cene,výrobca gumárne Zubří a potom som kúpil ruské na zimuKRAES píše:"stano112"- gumové koberčeky sú našej výroby na Kalinu a vanička je asi origo Ruská za katalogovou cenu 35€.
Tu máš pre ilustráciu koberčeky z Gumárne Zubří a od ruského výrobcu aj s prekrytím stredového tunelu.KRAES píše:"stano112" - Tak áno, gumové koberčeky sú vyrobené v Gumárnách Zubří, ale ja i tak stále hovorím že naše ako za Československa. A vzadu sú dosť malé, tak asi budem tiež na zimu riešiť originály.