Tak už mi docházejí nápady.Posledních pár dní hrozně dlouho trvaly studené stary,i při načerpání paliva ručně motor točil cca 10 sekund a pak se nejistě rozběhl.Ale jinak vše O.K.,jízda bez problémů,taktéž další starty.Rozhodl jsem se proto vyměnit svíčky-měl jsem tam Brisk Super L 15 YC asi 25 tis.km

,dal jsem Brisk Super LR 15 YC(to R by mělo značit vestavěné odrušení kvůli rádiu,že?nebo ne?

),ale protože jsem měl podezření i na prasklou membránu v palivovém čerpadle,vyměnil jsem ji(ačkoli při demontáži se ukázala být ta stará celkem dobrá

),nu což.Napnul jsem rozv.řetěz.Seřízení se bude dělat za týden,nemám měrku a na krámě není též

...
A teď ten problém.Chod motoru se výrazně zhoršil,jakoby začaly děsně klepat ventily,taky se mi zdá že nepatrně kolísají otáčky,je to mnohem hlučnější.Sice to jede dobře,ale není to ono.Čili se vás,experti,táži:může mít ta změna svíček na to vliv?A může na to mít vliv napnutí řetězu bez seřízení?Potřebuju s tím najet ještě přes 500 km,pak se to pošteluje,ale nechci kdyžtak něco dokurvit.

Dík za rady.