To bylo asi na mne ... Bohužel mi do toho taky něco vlezlo a v rozumnou dobu jsem to nestihnulzelvotron píše:Tak jak to dopadlo? Mám si začít zamlouvat díly?
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderátor: Moderátoři
To bylo asi na mne ... Bohužel mi do toho taky něco vlezlo a v rozumnou dobu jsem to nestihnulzelvotron píše:Tak jak to dopadlo? Mám si začít zamlouvat díly?
Myslím že sem se minulej tejden koukal na tvoje auto z tramvajeGeorgius píše:To bylo asi na mne ... Bohužel mi do toho taky něco vlezlo a v rozumnou dobu jsem to nestihnulzelvotron píše:Tak jak to dopadlo? Mám si začít zamlouvat díly?Takže můžeme plánovat další pražskou schůzku ...
Z desítky aspoň ?zelvotron píše:Myslím že sem se minulej tejden koukal na tvoje auto z tramvajeGeorgius píše:To bylo asi na mne ... Bohužel mi do toho taky něco vlezlo a v rozumnou dobu jsem to nestihnulzelvotron píše:Tak jak to dopadlo? Mám si začít zamlouvat díly?Takže můžeme plánovat další pražskou schůzku ...
Hlavně to čidlo detonacíplavec píše:Už bych taky rád vyexpedoval to světlo, tak by se to dalo spojit dohromady .
To čidlo mám pořád připravený v šufleti .Georgius píše:Hlavně to čidlo detonacíplavec píše:Už bych taky rád vyexpedoval to světlo, tak by se to dalo spojit dohromady .už mi ta ašíbka začíná štvát (a rozsvěcet check-engine). Zatím bohužel ještě nevím, jestli na Velikonoce nebudu muset mimo Prahu, ještě bych napsal (asi rovnou maily).