Jednoho krásného slunečného dne na konci ledna 2017 se blížil starý muž od Pennsylvania Avenue k Bílému domu a příslušníkovi US Marine který stojí na stráži řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou." Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, pan Obama už není prezident a nebydlí tady." Starý muž poděkoval za informaci a odešel.
Následující den ten samý člověk přišel znovu k Bílému domu a opět řekl stejnému mariňákovi: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou." Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, už jsem vám včera říkal, že pan Obama už není prezident a nebydlí tady." Stařík opět poděkoval a odešel.
Třetího dne se stařík opět dostavil k Bílému domu a řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou." Námořník už byl pochopitelně rozrušený a odpověděl: "Pane, to je už třetí den v řadě co mne žádáte o rozhovor s panem Obamou. Řekl jsem vám, že pan Obama už není prezident a nebydlí zde. Copak to nechápete?" Starý muž se podíval a řekl: "Ale ano, já to chápu, ale prostě miluju když to slyším pořád dokola." Námořník se postavil do pozoru a řekl: "Uvidíme se zítra, pane!"
veru dobré aj keď čierne, zbytočne umrelo veľa ľudí.. od držiteľa nobelovej ceny mieru. keď ešte posledný deň poslal B52 na výlet..
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Tak zoberiem desať! Tých dealerov na ulici je tam dosť..
Viko píše:... řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou." Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, pan Obama už není prezident a nebydlí tady." Starý muž poděkoval ... . ... ale prostě miluju když to slyším pořád dokola ...
By mě tak zajímalo, zda-li stále ten starý muž chodí k Bílému domu. L.
Prvomájový průvod:
Jdou soudružky na prvního máje v průvodu, každá nese jedno z písmen, které tvoří nápis: VŠE CO MÁME, PRO MÍR DÁME!
Soudružka, která průvod organizuje se otočí k té, která nese Í a povídá: "Ne, že se nám zase ztratíš, jako minule!"
Něco na téma řáholeckých pohádek.
V hospodě sedí u jednoho stolu Hajný Robátko a pytlák Říha. Robátko má trochu problém se střelbou a povídá: Jak Ty to Řího děláš, že vždycky toho jelena trefíš přesně na komoru. Když mi to prozradíš, odpustím Ti všechny jeleny co jsi zpytlačil. Říha chvíli váhá, ale pak se svěří : To máte tak hajnej - než jdu na jelena, navštívím nějakou pěknou ženskou, sahnu jí pod sukně a to Vám pak ten ukazovák tak krásně sjede po soušti, že se nemůžete netrfit. Robátko maže z hospody domů pro kulovnici. Robátková myje schody, hajnej na nic nečeká a zezadu jí sahne pod sukni . Robátková se ani neotočí a povídá : Řího, Řího, Ty starej sviňáku, to už zase jdeš na jelena ?
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.