Vašátor píše:Letos bychom se s Vendy (z jistých důvodů) rádi ubytovali v chatce. Chatky jsou převážně čtyřmístné, přemýšlí o tom ještě někdo? Chatek už je asi málo, mizí rychle, tak bych nerad zaváhal. Stačí nám úplně ta nejobyčejnější.
Vašátor píše:Letos bychom se s Vendy (z jistých důvodů) rádi ubytovali v chatce. Chatky jsou převážně čtyřmístné, přemýšlí o tom ještě někdo? Chatek už je asi málo, mizí rychle, tak bych nerad zaváhal. Stačí nám úplně ta nejobyčejnější.
Vašátor píše:No, volam primo p. Penickove, tam kam volali vsichni co jizaji zarezervovano.
A voláš na mobil nebo na státní?
Státní je: 326 789 007
Mobil je: 728 163 165
aspoň takto je to stránkách kempu v odkaze kontakty: http://www.camp-prihrazy.cz/index.html
Já tam nevolal, přestože již mám ubytování - střechu ... vlastně plachtu zajištěnou. L.
Tip pro vedení LKCS.
29.03.2017 jsem sledoval rozhovor Lady Kolovratové s majitelem sbírky vozů Praga (údajně asi 100 kousků) v Národním technickém muzeu, kde byl vyhrazen obrovský prostor pro tyto vozy Zatím se tam krčily 3 kousky. Lada Picolo kabri , Praga 4 , a nejaká dodávka, zabavená wermachtem pro funkci "anton". Možná by nebylo od věci pozvat Ladu Kolovratovou na náš sraz do Hoškovic . Její křestní jméno si o to přímo říká a vozy Lada si určitě publicitu zaslouží.
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.
My s viktorom pojdeme po rovnakej trase jak minule....Asi....(nemam sajnu kade kedze sme len slepo nasledovali Vasatora tak snad to upresni)
Ale tiez by som bol rad keby utvorime neake stado.
Prečo niečo robiť jednoducho, keď to ide aj zložite ?
Môj žigul je velký punk, ale pred fízlama zažne aj pokazený reflektor