Potřeboval bych pomoct s opravou mé 1200, už přes rok s ní lítám po servisech, ale nikde mi zatím nebyli schopni auto spravit.
Jde o to, že motor při nastartování ztrácí otáčky a zdechá. Svíčky jsou nové, rozdělovač a palivová pumpa také. Měněný je i vzduchový filtr.
Podle mě je problém s nastavením karburátoru, snažili jsme se to podle příruční knížky seštelovat- směs a otáčky. Když už se zdálo, že se nám to podařilo, tak po chvíli zase motor ztratil otáčky, nešel vytočit a zdechl. Pak jsme to štelovali znovu a už jsme pomalu ani nenastartovali.
Auto má jít příští rok na technickou, a v nepojízdném stavu je už asi třetí rok. Minulou technickou to nějak na laně zvládl
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Potřeboval bych nejraději, kdyby se někdo z Olomouce nebo okolí mohl zastavit, kdo se v tom vyzná víc jak já a zkusit se na to podívat. Je to škoda mít takové auto nepojízdné.
A nebo nejraději radu, jak seřídit ten karburátor. Příčin může být rozhodně víc, někde jsem četl že to může způsobovat i zvodnatělý benzín, když auto takovou dobu stálo, nebo třeba rozladěný předstih.
Za každou radu nebo pomoc budu moc rád
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)