Hm ... tak to přemýšlím, jestli hledat nebo to nechat za štyry leta najít chlapce ze Stanice Technické Kontrolyvalda1971 píše:Plechový štítek s VIn+dalším musí být od určitého roku na všem, v ČR bez toho s novějším autem neprojdeš technickou.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátor: Moderátoři
Hm ... tak to přemýšlím, jestli hledat nebo to nechat za štyry leta najít chlapce ze Stanice Technické Kontrolyvalda1971 píše:Plechový štítek s VIn+dalším musí být od určitého roku na všem, v ČR bez toho s novějším autem neprojdeš technickou.
Ved to aj ma, ale na B-stlpiku (ak som to spravne pochopil)valda1971 píše:Já to mám u Priory v návodu k obsluze vyznačené. Na STK Tě spíš vyhodí, než že by to hledali ! A auta od roku 2002 (???) to mít musí.
Policajt pri zápise nového nového auta kašle na vin kód,nepotrebuje vidieť ani auto,kľudne mu stačia papiere,ktoré si obdržal pri kúpe.Liftback píše:Áno na B stĺpiku spolujazdca je len nálepka a kovový štítok s VIN číslom nad pravým svetlom spolujazdca chýba.. len nechcem aby policajt pri zápise chytal vysoký tlak z hľadania vin čísla
Díky za konstruktivní kritiku.Koko Loko píše:... trošku okoukal a ošahal. ...
už by si si mohl vyměnit profilovkuLuděk Musil píše:Díky za konstruktivní kritiku.Koko Loko píše:... trošku okoukal a ošahal. ...
Ošetření spodku je od výrobce, bude ošetřeno ještě jednou, až bude teplo, duem V+V. L.
LepšíPatrac píše:Už by si si mohl vyměnit profilovkuale mám obavu že teď už ti chettak to auto neupraví jak když si to měnil z 07/04
Pěkné tričkoLuděk Musil píše:LepšíPatrac píše:Už by si si mohl vyměnit profilovkuale mám obavu že teď už ti chettak to auto neupraví jak když si to měnil z 07/04
![]()
. L.
Tak já sem dám na chvílu tu předchozí fotkuCrocodile píše:Nojo, ale už tam nevidím Luďka...