Áno, je to tak, Krupina a Tornaľa nie sú až tak ďaleko – z časového hľadiska však ani nejak blízko, dočítal som sa o týchto predajniach na stránkach Lady. Teraz však už nič nenašpekulujem. Ak sa obzriem taký rok dozadu, tak sa priznám, že som ani netušil, že toto auto sa na SK vôbec dováža, lebo som sa ešte s nikým osobne nestretol, kto nové modely Lady vlastní a ani som ich v našom okrese a ani v okolí nevidel – ak teda nepočítam staré modely, myslím asi 2101 alebo Lada Niva. Náhodou som zazrel diskusiu o Lade na fóre Dácie a tak ma premohla zvedavosť
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
V tom čase som už bol tak na 80% rozhodnutý, že si kúpime Dáciu 1,2 16 V.
Ak by som kupoval auto teraz, určite by som išiel do Lady hatchback alebo cross. Páči sa mi spracovanie týchto áut a hlavne klasická štvorvalcová motorizácia výkonovo neporovnateľná s Dáciou. Nuž v tom čase ma nemal kto postrčiť týmto smerom
Osobne nechápem nulový marketing tejto značky, žiadna reklama, nič. Kto si do gúgla nezadá priamo slovo Lada, tak sa o tejto značke nič nedozvie. Že by bolo pre reklamu naozaj taký problém urobiť nejaký krátky TV šot ako má Dácia? Ale to je len moje také malé zamyslenie.