My víme, na Tebe nemáme. Ty jsi jeden a máš dvě auta na zimu. My jsme dva a máme jedno auto na zimuKoko Loko píše:Co si tim chcete dokazat?
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátor: Moderátoři
My víme, na Tebe nemáme. Ty jsi jeden a máš dvě auta na zimu. My jsme dva a máme jedno auto na zimuKoko Loko píše:Co si tim chcete dokazat?
Ty vole ,kdybych vracel kuželky jednou za 2-3 jary tož to by u mě při spotřebě 4 denně plus nějaké navýšení o víkendu ,bylo minimálně na JahoduLuky píše:Ještě mi chybí nějaký expediční vůz...tak kdyby jste věděli o nějakém slušném ideálně 5-ti místném třeba Žuku nebo Barkasu, tak dejte vědět...nicméně už jsem si i pohrával s myšlenkou PV3S.
U mě je zdroj financí jasný...jak už zde někde prásknul Marťas, tak vždycky jednou za 2-3 roky vrátím lahváče a jedu pro auto, ale u ostatních to taky nechápu
Tak a teď začne chlastat tak 10 denněradek mb píše:Luky: a co Barkas obytňák? Kamarád, od kterého jsem měl toto krutovozidlo půjčené, uvažuje o jeho prodeji. Plně funkční, v dobrém stavu.
No bylo by to přinejmenším zajímavé, ale radši bych šel cestou minibusu/VAN nebo kombi. Hádám, že to bude ten z Kolína na L značkách?radek mb píše:Luky: a co Barkas obytňák? Kamarád, od kterého jsem měl toto krutovozidlo půjčené, uvažuje o jeho prodeji. Plně funkční, v dobrém stavu.