Radku, nyní jsi mne NAZLOBILradek mb píše:Je to jen ohavná jednička, takže odpověď je jasná.Laďuša píše:Doufam, že to máte na doježdění!
 No, celkově, já svou 2101 nemám na doježdění, slíbil jsem jí, že mne přežije
Moderátor: Moderátoři
Radku, nyní jsi mne NAZLOBILradek mb píše:Je to jen ohavná jednička, takže odpověď je jasná.Laďuša píše:Doufam, že to máte na doježdění!

To bude tym, ze ma motor z 2103MacGyver píše: Třeba 2107 mi včera ani nenastartovala, po dlouhém bádání jsem přišel na to, že to je tím, že je hranatá

A že má cca 60% dílů z 2101Cory píše:To bude tym, ze ma motor z 2103MacGyver píše: Třeba 2107 mi včera ani nenastartovala, po dlouhém bádání jsem přišel na to, že to je tím, že je hranatá

. Nyní tedy místo klíčku vložíš šroubovák a následně otáčíš už jako s klíčkem
 . Nyní tedy místo klíčku vložíš šroubovák a následně otáčíš už jako s klíčkem   

. Na druhou stranu se s ni nemusime bat ohavne jezdit
 . Na druhou stranu se s ni nemusime bat ohavne jezdit  

Není to tak dávno, co tvůj další vůz na odtahovce před kovošrotem vyvolal ve zdejším plénu bouřlivou debatu.
 Není to tak dávno, co tvůj další vůz na odtahovce před kovošrotem vyvolal ve zdejším plénu bouřlivou debatu. 
JooooooViko píše:Ja bych to potom predal Krpálkovi.

Len jedna veta: Je to PUNK!!Vašátor píše:Martine, priznejme si, tato tedy trosku ohavna je. Na druhou stranu se s ni nemusime bat ohavne jezdit