[quote="stano112"]...A čo sa týka toho či kúpiť novú Ladu alebo nie za takýchto podmienok?Uvediem vám jeden príklad.Asi pred dvomy ťýždňami som sa v NR stretol z dvomi pánmy:Peter a Richard./foto zo stretka uvediem s pochopiteľných dôvodov až po ich súhlase/.Obaja kúpili nové Kaliny bez akejkoľvek skúsenosti s touto značkou.Jeden z nich má doma starší Nissan a druhý presedlal z Fábie.A klobúk dole hlavne pred Richardom,ktorý išiel novú Kalu vyvetrať do Atén a potom aj do Urajinského Černobilu.Za tri mesiace najazdil 12 000km...a ani jeden z nich nenariekal,že čo keď sa to pokazí,kde to budem servisovať,znije to či nie...Richard akurát dostal dva defekty a pri tom druhom zlomil ten plastový zdvihák,čo k tomu dostal
.Proste sa im tie autá páčili,cena tiež,tak to zobrali...
Zdravím Stana i všetkých fanúšikov Kaliny a celého LADAklubu. Foto z nášho stretka kľudne zverejni, žiadny problém
Čo sa týka plastového zdviháka, tak ten je skutočne hrozný. Skúšal som ho použiť aj ja, už pri prvom zdvíhaní v ňom niečo prasklo, tak som ho veľmi rýchlo odložil . Odporúčam hneď vymeniť za iný
Peter