Motor 1,6/16V/72 kW, výbava ICE, navíc př. mlhovky a tažný.
První pocity (po ujetí cca 120 km): zatím dobrý

Moderátor: Moderátoři
To jsou otázky, na který je zatím těžký a velmi brzy odpovídat.Crocodile píše:Jízdní vlastnosti? Co ti přijde na autě lepší a co horší než na 2104?
Celkový pocit z auta?
Ano a dokonce NEmetlu. L.Crocodile píše:A barvu jsi chtěl od začátku bílou?
Toť samozřejmě otázka, jestli ta "hvězda" tam bude jen jednaradek mb píše: V Hradišti budeš za hvězdu.
Vony se vyráběj. Ale kdyby stálo v řadě 30 různě zářivých barevných aut a mezi nimi jedno jediné bílé - tak já si ukážu na tohle jediné bílé auto. L.Mičun píše:..., že se dnes nevyrábí barevná auta. ... .
na bílé je dobře vidět rezLuděk Musil píše:Aby bílá byla bílá - bude potřeba umývat častěji než béžovýho kombíka ... toho jsem letos myl 2x a vysával 1x. L.
No a jsme kompletPatrac píše: na bílé je dobře vidět rez![]()
No jako jinými slovy zajímalo by mne jak mají dobře udělaný ošetření. Protože když jsem viděl jak to ojebali Korejci na Kíle.. tak se mi che blejt.. Naštěstí vše snad pochyceno zavčas. Mooc jsem už od začátku roku pokukoval po Vestě Combi.. Kdyby to vypadalo ve skutečnosti alespoň ze 75% tak pěkně jak na fotkách a bylo by to alespoň trochu pohodlný a spolehlivý tak mám tak nějak předběžně vybranýho nástupce Ceeda.Luděk Musil píše:No a jsme kompletPatrac píše: na bílé je dobře vidět rez![]()
... jinými slovy: Ty jsi nám tady chyběl