Renovace disků - pískování

Moderátor: Moderátoři

LukasJachim
Kontaktovat uživatele:

Renovace disků - pískování

Příspěvek od LukasJachim »

Ahoj,

mám strašně orezlý a oloupaný disky. Nevíte o někom, kdo by to za rozumnou cenu opískoval (případně i nalakoval)? Ideálně někde na Českobudějovicku, nebo případně v Praze, ale udělám si výlet i jinam.

Dík moc...
hadzin

Příspěvek od hadzin »

v Praze vim že to dělaj u Vestce,u želivského nebo na kačerově tak si vyber zda to chceš jen opískovat(Kačerov) nebo i nalakovat,ale nebylo to moc levný
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

Piskovani delaji v Kladne v arealu byvale Poldovky. Uz jsem to tu nekde psal. Plechac stoji tusim 50 Kc, hlinikac o neco vic (60, 70). Mozna, ze ted uz tam maji i praskovou lakovnu. Jestli mas zajem, sezenu ti tel. cislo.
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Mimochodem nevíte někdo o nějaké firmě v Brně či blízkém okolí, která pískuje ev. i stříká, samozřejmě za dobrou cenu?
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Rafan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafan »

Brandy píše:Piskovani delaji v Kladne v arealu byvale Poldovky. Uz jsem to tu nekde psal. Plechac stoji tusim 50 Kc, hlinikac o neco vic (60, 70). Mozna, ze ted uz tam maji i praskovou lakovnu. Jestli mas zajem, sezenu ti tel. cislo.
jj i ja bych mel zajem
aapetr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aapetr »

V ČB to dělá http://www.altamire.cz/cinnost.htm . Potom dej vědět kolik tě to stálo .
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

Tak tady je kontakt na praskovou lakovnu: http://katalog.seznam.cz/15/80/86-sindl ... ekce=16498
Je to neco jinyho, ale jsou docela levny. Na to piskovani nemuzu najit to cislo. Jeste se po nem podivam a napisu. Ale je to, jak jsem psal, v arealu byvale Poldovky. Ten chlap se jmenuje Leibner.
Tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomik »

ja nevim stim praskovim lakovanim,jeden znamej si nechal nastrikat predni kapotu,a ta barva hned vysisovala,takze bych se toho asi bal,nevim
Brandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brandy »

Tomik píše:ja nevim stim praskovim lakovanim,jeden znamej si nechal nastrikat predni kapotu,a ta barva hned vysisovala,takze bych se toho asi bal,nevim
Normalne na kastli to asi neni. Ale na kola neznam nic lepsiho.
ARMAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARMAN »

Brandy píše:Piskovani delaji v Kladne v arealu byvale Poldovky. Uz jsem to tu nekde psal. Plechac stoji tusim 50 Kc, hlinikac o neco vic (60, 70). Mozna, ze ted uz tam maji i praskovou lakovnu. Jestli mas zajem, sezenu ti tel. cislo.
:shock: takhle malo?? ja bych měl taky zajem o kontakt, poldovka je velka nevim kudy tam
denis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denis »

Pískování je na kola jediná rpzomná cesta. Jinak, jestli se nepletu tak prášková lakovna=komaxit a to se snad ani vyšusovat neumí-barva se zapeče na ten disk. Mají to snad všechny originální plecháče. Kamarád si nechal dělat kola na Mazdu a vypadá to good. ;-)
Mitsubishi Colt 1,5GLX :-)
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

mat tak teke moznosti :(
ja aj teraz pripravujem pre otca sadu diskou na leto(4,5" z Lady na Fiat Cinquecento) a to musim pekne oddriet. Kefou vo flexke vycistit, odhrdzit, odmastit a nastriekat. Ani ma to cistenie nevidne ovela lacnejsie a kolko sa nadriem a ani to nebude tak kvalitne :crybaby:
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomik »

ja vim ze u podniku se to necha opiskovat za flasku koralky
Tomáš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomáš »

Koko Loko píše:Mimochodem nevíte někdo o nějaké firmě v Brně či blízkém okolí, která pískuje ev. i stříká, samozřejmě za dobrou cenu?
f. Drobek s.r.o. :hello2: ...podle mě nejlepší opískovat a pak nakomaxitovat
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

V Brně jem objevil jakýsi Diskservis na Obřanské ulici, kde by opískovali a nabarvili komaxitem čtyři disky za cca. 1200 Kč, jinak dělají hlavně opravy a renovace elektronů a to velmi dobře. Pak jsem objevil firmu Kroma sídlící v Maloměřicích, kde mi sdělili, že by opískovali a pozinkovali čtyři disky taktéž za cca. 1200Kč. Ten pozink by byl asi vhodnější na sadu zimních pneumatik, ještě nevím pro kterou variantu se rozhodnu.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“