![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Moderátoři
Vrcholili prípravy na autosalón v Nitre,tak nemal kto odpisovať,ale choď tam osobne,Kaliny tam mali,Grantu som nevidel...a bohužiaľ s tým ložiskom nie som prvý,vyzerá to na problém s dodávateľom AutoVazu,tak isto ako brzdové obloženia...niekedy pískajú až až...Cory píše:To je smutne... Inak, pred 2 týždnami som pisal do Slovlady, co mi vedia ponuknut, s tym, že odber je mozny ihned (rodicia chcu nove auto). Bez odozvy. Takze vsetko po starom
Alebo skôr daň za širšie a väčšie pneu. 195/55 R15...Cory píše:Tak problem to asi nie je, problem je komunikacia. Nemyslim si, ze by dostavali denne 100 mailov a nemohli odpovedatBudem tam musiet zajst odobne. Zadne loziska boli uz od cias Kalin problemove a casto sa menili uz pred odovzdanim zakaznikovi. Problem trval este na Priorach, potom zacali vyrabat modifikovane a malo by to byt OK.Ja uz mam tie modifikovane.Takze neviem, ci znova nemodifikovali k horsiemu
Jáj,tak neviem že odkiaľ si presne,ale skôr napíš do Košíc na beata.volcanova@slovlada.sk tel.0903900507 je to strašne milá pani a tam vedia skôr čo majú,lebo všetky autá z Ruska prídu aj tak do KE a odtiaľ sa rozvážajú k predajcom,vrátane BA,aj ja keď som kupoval Crossku tak info som čerpal z KE.Ale cena sa zjednáva potom cez BA.Cory píše:Ide aj o to,ze nebudem tocit 200km kvoli tomu aby som sa siel pozriet. V podstate mi od nich stacilo info ci maju nieco skladom,pripadne kolko sa caka. Odpoved jednou vetou
Malo,malo ale nejako nevydalo...valda1971 píše:.....Alebo skôr daň za širšie a väčšie pneu. 195/55 R15...
Ale s tím by se snad mělo počítat....
Ctu to dobre? Jako ze by sis vybral barvu a vybavu? Takove veci si cetl kde? V anarchistickem casopise Doutnak?valda1971 píše:Možná je to myšleno v případě objednání určité barvy+výbavy a ne koupě toho co je na skladě.
Třeba já osobně s PriorouJmJ píše:Ctu to dobre? Jako ze by sis vybral barvu a vybavu? Takove veci si cetl kde? V anarchistickem casopise Doutnak?valda1971 píše:Možná je to myšleno v případě objednání určité barvy+výbavy a ne koupě toho co je na skladě.![]()
Tomu proste neverim...