NIVA 1.7 prodloužená LPG, snad z ní bude expediční
Moderátor: Moderátoři
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
Re: NIVA 1.7 prodloužená LPG, snad z ní bude expediční
Nakonec jsem koupil to male lozisko do kliky SRN France za 250,-kč. Ložisko MS mi vyměnili v Solexu za origo ruské a ani nechtěli doplatek a CCCP lamelu mam přeobloženou obložením Valeo - to stálo 600,-kč. Takze secteno a podtrzeno me cela spojka z kvalitnich dilu vc. setrváku vysla na 3095,-kc a navic jsem koupil tu lamelu MS, kterou si s sebou budu vozit jako nahradni.
Hovořil jsem o tvrdosti automobilových ložisek s mojím předchudcem Ing. Fagosem, nyní vedoucím zkusebny na useku motorovych vozidel (nyni automotive )a rikal mi, ze automobilova loziska maji mit 63+/-0,5 HRC.
Tak zitra jeste zmerim ta dve nove koupena, ale tam uz problem nepredpokladam. A hned tu po mě chce jeden clovek merit polska loziska Cx, tak uvidime... , urcite se domluvime, pokud to pronesu v kapse .
Jeste vzpominam, ze jsem tu cetl, ze Majo psal, ze nejsou k sehnani kvalitni loziska do kol, tak ja dokazu sehnat spickova NTN za cca 500,-kc/ks.
Hovořil jsem o tvrdosti automobilových ložisek s mojím předchudcem Ing. Fagosem, nyní vedoucím zkusebny na useku motorovych vozidel (nyni automotive )a rikal mi, ze automobilova loziska maji mit 63+/-0,5 HRC.
Tak zitra jeste zmerim ta dve nove koupena, ale tam uz problem nepredpokladam. A hned tu po mě chce jeden clovek merit polska loziska Cx, tak uvidime... , urcite se domluvime, pokud to pronesu v kapse .
Jeste vzpominam, ze jsem tu cetl, ze Majo psal, ze nejsou k sehnani kvalitni loziska do kol, tak ja dokazu sehnat spickova NTN za cca 500,-kc/ks.
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet
- mirozv
- Kontaktovat uživatele:
Radšej čokoľvek iné ako MasterSport, nemám dobré skúsenosti s MS
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
jj, tak spojkove origo ruské 60,5 HRC a to malé do kliky SRN France 62,5HRC (to jsem tam mel jeste snad puvodni a bylo uz hrozne vybehane, dokonce uz se rozpadalo to pryzove kryti:) ) takze zatim jsem spokojen. Ted musim jeste vymenit gufero na klice, protoze mi to mastilo spojku, no a potom budu mozna i sundavat vanu :/. Do toho se mi teda chce nejmin, nahodim rizeni z nivy, co mela 70tis. km a moc nejezdila teren, jezdila jen u hradu. Preventivne repasnu brzdovej valec (spojkovy jsem si uz repasnul 2ks), potom dam dozadu nova samostavova prasata, protoze mi prijde, ze mam i po odvzdusneni dlouhy chod brzdoveho pedalu, potom jen nahodim prevodovky a doufam, ze uz s tim konecne budu spokojen .mirozv píše:Radšej čokoľvek iné ako MasterSport, nemám dobré skúsenosti s MS
A taky bych se uz rad projel, kdyz jsem to nechal nachipovat na 67kW a 150Nm.
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet
- mirozv
- Kontaktovat uživatele:
Jardo a neukroutíš něco s tím výkonem?Jarda_NIVA1.7 píše:A taky bych se uz rad projel, kdyz jsem to nechal nachipovat na 67kW a 150Nm
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
No zas takova divocina to nebude ale tak asi trochu lip to jede, protoze jsem predjizdel hnujdaje do kopce rychlosti 110km/h no a kdyz jsem jel Slovensko po dalnici, tak jsem z toho sice dostal i 140km/h, ale jak jsem narazil na podobny kopec, tak jsem najednou byl rad, ze jedu 80km/h.mirozv píše:Jardo a neukroutíš něco s tím výkonem?Jarda_NIVA1.7 píše:A taky bych se uz rad projel, kdyz jsem to nechal nachipovat na 67kW a 150Nm
Odzkoušel bych to vic, kdybych to nerozebral.
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
tak ted uz je tam cerpadlo a vana, ale dalo to.... vetsinu veci pripravenych a jen skladat a zase o dost penez mam min... :/
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
Uz si s tim hraji, jak se skodovkou, pod dorazy hornich ramen jsem to musel trochu povarit... jinak se na to snazim dat co nejvic zinkovanejch veci z duvodu katodicke ochrany a poridil jsem zinkovou epoxidovou zakladovku, skoda, ze jsem s ni neosetril prahy vevnitr ale tak navaril jsem tam alespon ty pozinkovane vyztuhy.
Na poloosach neoprenovy prachovky, jedna za 300,-kc, to uz snad musi vydrzet, vsude polyuretanove SB, teda az na tlumice :/. Krytky na poloosy jsem nedal, tak doufam, ze prachovku nekde nezlikviduju o vetev, me se ty krytky plnily bahnem a kaminkama a pak to tu prachovku vydiralo.
Jinak, zatim mam uz problem jen se ctyrkou, vylitava uz u treti prevodovky
https://www.facebook.com/Ladou-Nivou-po ... 198104725/
Na poloosach neoprenovy prachovky, jedna za 300,-kc, to uz snad musi vydrzet, vsude polyuretanove SB, teda az na tlumice :/. Krytky na poloosy jsem nedal, tak doufam, ze prachovku nekde nezlikviduju o vetev, me se ty krytky plnily bahnem a kaminkama a pak to tu prachovku vydiralo.
Jinak, zatim mam uz problem jen se ctyrkou, vylitava uz u treti prevodovky
https://www.facebook.com/Ladou-Nivou-po ... 198104725/
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
nějaké obrázky z výletu
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá super, ani propagace z AvtoVAZu by se za to nemusela stydět.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
2 radek mb:
Děkuji, jinak jsem poridil dalsi, tentokrat 2007 s posilovacem, 65 najeto, prekulenou pres strechu, tem km odpovida leda tak interier, ten je fakt peknej na nivu... Tak nevim, kterou nakonec pojedu tu Sibir pristi rok.
Děkuji, jinak jsem poridil dalsi, tentokrat 2007 s posilovacem, 65 najeto, prekulenou pres strechu, tem km odpovida leda tak interier, ten je fakt peknej na nivu... Tak nevim, kterou nakonec pojedu tu Sibir pristi rok.
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
tady je ta "nova"
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
NTVL
Na to, že má necelých 10 let a 65 na tachu je to teda shnilotinajaxviň . Co s tím chceš dělat
Na to, že má necelých 10 let a 65 na tachu je to teda shnilotinajaxviň . Co s tím chceš dělat
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
2 Ludek Musil:
povarit... uvidim jak na tom bude technicky, prahy a lemy se menit nemusi - teda spolujezdcuv je dost rozmackanej , zadni celo pekne, predni nejak dovarim, dlouha byla mnohem vic shila a na urcitych mistech stale je, kde tato neni...
Ale rekl bych, ze ma slabsi plechy nez ta dlouha a antikoro upravu zadnou...
povarit... uvidim jak na tom bude technicky, prahy a lemy se menit nemusi - teda spolujezdcuv je dost rozmackanej , zadni celo pekne, predni nejak dovarim, dlouha byla mnohem vic shila a na urcitych mistech stale je, kde tato neni...
Ale rekl bych, ze ma slabsi plechy nez ta dlouha a antikoro upravu zadnou...
od roku 2000 jsou všechny pohnílé víc jak starší ročníky
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
2 Míra151:
je to jen antikoro upravou nebo i kvalitou materialu? me prijde, ze to je striknute jednou slabouckou vrstvou, ktera je zaroven i zaklad
a dostalo me, ze ma motor 21214, ten mam mit ja v jednobodu a toto je pritom mpi
je to jen antikoro upravou nebo i kvalitou materialu? me prijde, ze to je striknute jednou slabouckou vrstvou, ktera je zaroven i zaklad
a dostalo me, ze ma motor 21214, ten mam mit ja v jednobodu a toto je pritom mpi