prodam komplet sedacky z 2112
Moderátor: Moderátoři
-
prodam komplet sedacky z 2112
Ahoj chlapy prodam kompletni sedacky predni i zadni do lady 2112.Mam dve sady jedna lehce pouzivana a jedna jako nova daval sem do auta elektricke proto mi zbyli.
- montér Kolja
Re: prodam komplet sedacky z 2112
Dobrý den Pavle,
vidím, že jste jako já z Pardubic. Nemám sice Ladu 112, ale možná bych od Vás přední sedadla rád koupil. Co za ně chcete? Upřímně řečeno stačilo by mi pouze pravé, ale odhaduji, že samostatně je patrně prodávat nebudete. Pokud máte nějakou fotku, nejlépe i spodku (připevnění k podlaze), pošlete mi ji prosím na honznstein@seznam.cz. Děkuji a přeji hezké dny. Honza Voda, Pardubice Lada 21061
vidím, že jste jako já z Pardubic. Nemám sice Ladu 112, ale možná bych od Vás přední sedadla rád koupil. Co za ně chcete? Upřímně řečeno stačilo by mi pouze pravé, ale odhaduji, že samostatně je patrně prodávat nebudete. Pokud máte nějakou fotku, nejlépe i spodku (připevnění k podlaze), pošlete mi ji prosím na honznstein@seznam.cz. Děkuji a přeji hezké dny. Honza Voda, Pardubice Lada 21061
-
Re: prodam komplet sedacky z 2112
Foto vam dnes poslu ja jsem u dubiny cenova predstava neni pokud nejste z daleka byla by lepsi osobni prohlidka mam 3 sady tak jaka by se vam nejvic libila tu by ste si vzal znicena neni ani jedna sada