Přijde na to, o jakou nouzi se jedná a v čem spočívá pomocLiftback píše:... Hlavne je treba byť pripravený pomôcť keď je Ladistka v núdzi !!!...
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátor: Moderátoři
Přijde na to, o jakou nouzi se jedná a v čem spočívá pomocLiftback píše:... Hlavne je treba byť pripravený pomôcť keď je Ladistka v núdzi !!!...
Ahoj, no vyzerá to tak, že môžme byť radi, ak nájdeme pre naše nové ladičky filtre čapy ložiská a brzdy, taký základ.. viac je toho pre Nivu, možno by trochu trebalo postrčiť predajcu.. http://internet-obchod.sk/index.php?cPath=178_181lucifero89 píše:A je možné tieto vychytávky kúpiť aj niekde na Slovensku? Nejaký konkrétny eshop?
Ahoj dobre vedieť, ďakujem veď ak by som šiel niekedy v novembri a budeš tak dobrý skočil by som s niekym kto sa tam vyzná, len neviem či budem mať odvahu ísť s novou ladinkou za hranice aby nezmenila majiteľa, ale možno sú moje obavy zbytočnéCory píše:Nechcem kazit radost,ale tuning dielov na granty je na zakarpati malo,rovnako ako grant samotnych.treba objednavat
Všeko je v najlepšom poriadku a budeme pokračovať pre potešenie našich tátošov, ale aj oka a duše, pre oko a dušu ale umiestnime inšpiráciu na vhodnejšie miestovalda1971 píše:Neurážej se a dávej dál. Někomu se cokoliv může hodit a za sebe slibuji, že už nebudu rýpat