asi před 2,5 lety mne naše Aurora (21113 Euro3) nechala ve štychu a potupně jsem jel za bavorákem na špagátu a příčinou byla zapalovací jednotka 2112-3705010-02 . Od těch dob jsem do Lady v podstatě jenom lil benzín, olej a měnil části výfuku

Teďka se závada znovu objevila když jsem byl v Polsku, naštěstí už kousek od hranic, ale po vypnutí motoru zůstávala - tak jsem se na půl motoru vymotal na kopečky, natankoval 98ku (to na chvíli pomohlo) a sjel do Harrachova, kde ochotný servisman (kontakt mají na benzínce) sice 211x nikdy neviděl, ale nevadilomu se na ni odívat a v podstatě vymyslel totéž.
Na dva válce to jede fakt blbě, nota bene ve čtyřech lidech v horách, děsím se takhle jet v pondělí odpoledne do Prahy, což ale bohužel nějak musím. Proto vysílám Ladistické SOS - přátelé,, kamarádi, nemáte někdo v šuplíku výše uvedený modul, nebo cestu praha->krkonoše (teda doufám, že originál na Koněvce mají) někdy v pondělí ? Ještě zkouším Liberecký servis, ale raději píšu už teď i sem s tím, že by to mohl být jen planý poplach.
P.S:: to je hrozné, nahoře mi topíše Last visit was: 4 Jul 2010, o 22:09 - omlovám se