Všetkých na fóre pozdravujem, chvíľu už tu pobehujem a zisťujem niečo o Ladách na Slovensku.. po dlhých mesiacoch a hľadaní náhradníka za Renault Megané 1.6 66kw/90k r.v98 Sedan Classic, som sa rozhodol pre nové vozidlo a nie jazdenku, predsa len v dnešnej dobe sa stredne ťažká havária na vozidle dá dosť dobre zamaskovať a nikto dnes nechce strácať čas na zisťovanie kde kto kedy ako, nové je nové a po obzretí Dacie a Loganu som sa rozhodol ešte zapátrať a pozrieť čo sa dá "vyňúrať" - nájsť na našom trhu, nájsť som našiel, ale dosť závažný problém nastal keď som si auto chcel aj omáknuť a siahnuť, posedieť a skúsiť .. V Humennom a pri Michalovciach je to žalostné a biedne. Podarilo sa mi to až dnes v Košiciach, začo pani čo nás obsluhovala veľmi pekne ďakujem, bola ochotná, milá a ústretová. Auta nám ukázala aj otvorila, mohli sme dať skúšobnú jazdu ale trochu tlačil čas a auta boli ešte len čerstvo naskladané - natesno a trebalo by veľa preparkovať,, Granta Liftback bola posledná v rade. Ladičiek bolo naozaj dosť dalo sa vyberať, škoda, žiadna Lada Granta Sedan ale aj tak mi srdiečko tiahlo k Liftbacku.. vyzerá o niečo športovejšie a živšie. Kalina Cros bola tiež sexi, ale ja už som sa po hodinách youtubovania a koketovania s netom rozhodol pre Grantu. V základe cena Granty je 6990€, ak by som porovnal Daciu Logan, ktorú som tiež okukoval Logan je ozaj nahý ako tatkov Wartburg 353 z 78smeho
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
čo už Lada má v základe ozaj viac, el.predné okná, lak nárazníkov, centrálne zamykanie, palubný pc, plnohodnotné rez. koleso, aj také zásterky sú fajn a iné.. pri tom všetkom Dacia uteká s hanbou do kúta
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ale marketing a reklamu samozrejme treba pri Lade ešte dotlačiť.. Milá pani spomínala že konečne sa bude Lada prezentovať viac na Agrokomplexe v Nitre kde asi bude aj Vesta a X-Ray, .. Ak by Vás niečo zaujímalo pokojne sa informujte, čo budem vedieť odpoviem.