Ďakujem,ujde toLaďuša píše:Jak se máš?stano112 píše:Ak máte nejaké otázky,kľudne sa pýtajte,rád odpoviem.

Moderátor: Moderátoři
Ďakujem,ujde toLaďuša píše:Jak se máš?stano112 píše:Ak máte nejaké otázky,kľudne sa pýtajte,rád odpoviem.
Myslím, že se má jako šťastný majitel nového autastano112 píše:Ďakujem,ujde toLaďuša píše:Jak se máš?stano112 píše:Ak máte nejaké otázky,kľudne sa pýtajte,rád odpoviem.
Třeba zjistí, že už tento problém vyřešili - to by mne schválně zajímalo.zelvotron píše:Hele a šel si do Crossu čistě z designovýho hlediska, nebo s tím hodláš i někde krosit?
A budeš nějak řešit ochranu řídící jednotky proti případnýmu tečení radiátoru? ím že je to asi torichu předčasný, zase na druhou stranu jeden nikdy neví a lepší u novýho než až bude pozdě.
Tak prvotný bol článok na nete s fotkami,že bude nejaká Kalina Cross a keď som to potom videl na you tube,tak to bola láska na prvý pohľadzelvotron píše:Hele a šel si do Crossu čistě z designovýho hlediska, nebo s tím hodláš i někde krosit?
A budeš nějak řešit ochranu řídící jednotky proti případnýmu tečení radiátoru? ím že je to asi torichu předčasný, zase na druhou stranu jeden nikdy neví a lepší u novýho než až bude pozdě.
Ahoj,ďakujem.Majo píše:gratulujem
inak ma to zaujalo, tak som zbezne kukal ruskych weboch a vyzera to, ze staci prepisat firmware v radiu a hned to ma aj GPS(GLONAS). Akurat by sa to ocitlo cisto v ruskom jazyku, bez anglictiny(co by mne osobne nevadilo) ale zrejme aj bez nejakych lepsich mapovych podkladov pre Europu... Ja by som to samozrejme hned musel skusat, mat to doma
Bingo,trafil si,má to Windows CE 6 a podarilo sa mi to dosť ľahko sa doňho nabúrať-stačí na disp. podržať Settings asi na 10sec.a si tam...na SD kartu som dal Navitel a spustí tam všetko,len akurát to podstatné nie-MAPU.Ale ako som pochopil,nemá to GPS modul,tak to skúsim poriešiť cez USB-čko,ale najprv ho musím kúpiť.../ten modul/dúfam že potom to pôjde.zelvotron píše:Docela by mě zajmalo na jakým OS ten systém běží. Tipoval bych nějaký Win CE, což by nemuselo bejt vůbec na škodu z hlediska možnosti se do toho nabourat