Je to (jako obvykle a nemění se to) třetí týden v měsíci (jarní = 3. týden v květnu, podzimní = 3. týden v září). Takže:
16. - 18. 9. 2016
Takže si to napište do kalendářů/notýsků/telefonů

L.
Moderátor: Moderátoři
Zapsáno ,zítra objednávám dovolenouLuděk Musil píše:Někdo se mě už ptal, jaký je termín na letošní Jedovnici.
Je to (jako obvykle a nemění se to) třetí týden v měsíci (jarní = 3. týden v květnu, podzimní = 3. týden v září). Takže:
16. - 18. 9. 2016
Takže si to napište do kalendářů/notýsků/telefonů![]()
L.
no tak přesně úplně to nrní dá se spát ještě v pokojích na budově, a je volná 1 zděná chata pro 12 lidí plus ty malé na louce bez vybavení pro 4 osoby... dost opruz.. Jsem za přesun termínu o týden spíš. tedy 9-11.9.Luděk Musil píše:Právě jsem mluvil s kempem.
Tento víkend (rozuměj 16. 18. 9.) mají již hodně rezervací, takže podle hesla kdo dřív příjde - ten dřív spí.
Jinak ve stanech nebo pod smrkem. L.
Přesně!Vašátor píše:Nehrajme si na slečinky v chatkách. Vezměte si příklad z Petra z Vinohrad. Rodinku vyveze se Skifem a je to
Vašátor píše:Termín byl stanoven 23.5. Myslím, že by nebylo fér vůči lidem, kteří již mají domluvenou dovolenou, termín po 10-ti týdnech přesouvat. Nezavádějme tu kocourkov ...
Vašíku 23.5 již odezněloVašátor píše:Termín byl stanoven 23.5. Myslím, že by nebylo fér vůči lidem, kteří již mají domluvenou dovolenou, termín po 10-ti týdnech přesouvat. Nezavádějme tu kocourkov ...