Polyuretanové silentbloky na Nivu
Moderátor: Moderátoři
Re: Polyuretanové silentbloky na Nivu
Vezmu je také.
sada polyuretanových silentbloků
Ahoj niváci,nemáte prosím někdo zkušenosti s touto sadou polyuretanových silentbloků?? Děkuji za reakce,chtěl bych dát dohromady komplet podvozek a tahle sada se mi zdá dobrá
Lada Niva 1.7.mpi+lpg, 56.5 kw. r.v.2010
my jsme spolu mluvily po tel.Já si je vezmu taky,určitě si na ně počkám,Díky moc.
Lada Niva 1.7.mpi+lpg, 56.5 kw. r.v.2010
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
Re: sada polyuretanových silentbloků
ja teď zjistil, že mám SB horního ramene KO , tak je teď budu kupovat z Polska, jinak na Nivu si myslím, že jsou tyto oranžové ideální už proto, že je samonosnátéměř píše:Ahoj niváci,nemáte prosím někdo zkušenosti s touto sadou polyuretanových silentbloků?? Děkuji za reakce,chtěl bych dát dohromady komplet podvozek a tahle sada se mi zdá dobrá
škoda, že nedělají i hardyspojku, jsem zjistil, že ji mám roztrženou
tato prý nevydrží http://lada-dily.cz/produkty/detail-pro ... 20914.html možná jen, když se bude jednat o tu Italskou.... mrknu raději ve Škrdlovicích do Solexu http://eshop.solex.cz/index.php?pg=search&q=2121 jestli tam náhodou nemají origo
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet
Dneska mi z Ruska dorazil vánoční dárek pro Nivu.
Objednáno z http://www.polyurethan.ru
Polyuretanová sada na celý spodek, včetně předních i zadních tlumičů. A nechal jsem si poslat i doufám nesmrtelné a kvalitní polyuretanové manžety předních poloos.
Doufám, že na nějakou dobu o starost méně..
Přebývají mi siláče na stabilizátor protože já stabilizátor nemám. Kdyby někdo chtěl..
Objednáno z http://www.polyurethan.ru
Polyuretanová sada na celý spodek, včetně předních i zadních tlumičů. A nechal jsem si poslat i doufám nesmrtelné a kvalitní polyuretanové manžety předních poloos.
Doufám, že na nějakou dobu o starost méně..
Přebývají mi siláče na stabilizátor protože já stabilizátor nemám. Kdyby někdo chtěl..
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
2 wwwwenca:
pěkné, kolik Tě stálo doručení? měl jsi říct předem, taky bych si tam neco vybral a mohli jsme se podelit o naklady na dopravu.
Ja mam ty polske - zatim na cele zadni naprave a na PP hornim rameni - tam to vubec nesedelo a musel jsem to upravovat, po Albanii se to povolilo , ty 2 samojistici matice cepu horniho ramene. V te polske sade nejsou SB tlumičů , gumy na tlumicich mam uz pekne rozpraskane, ale zatim to na zelezo nejde .
V tom eshopu me zaujaly ty podlozky zadnich pruzin, jen nevim jak se lisi - jedna modra a druha zelena, ale 6 cm, to by bylo k tem mojim pruzinam http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... 0&start=90 moc, premyslim, ze si udelám nejak polohovatelnou dolni misku, kdyz je to auto prazdne, tak je vyska akorat, ale jakmile ho trochu nalozim, tak uz je to nizke.
p.s. SB stabiku mam taky navic...
pěkné, kolik Tě stálo doručení? měl jsi říct předem, taky bych si tam neco vybral a mohli jsme se podelit o naklady na dopravu.
Ja mam ty polske - zatim na cele zadni naprave a na PP hornim rameni - tam to vubec nesedelo a musel jsem to upravovat, po Albanii se to povolilo , ty 2 samojistici matice cepu horniho ramene. V te polske sade nejsou SB tlumičů , gumy na tlumicich mam uz pekne rozpraskane, ale zatim to na zelezo nejde .
V tom eshopu me zaujaly ty podlozky zadnich pruzin, jen nevim jak se lisi - jedna modra a druha zelena, ale 6 cm, to by bylo k tem mojim pruzinam http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... 0&start=90 moc, premyslim, ze si udelám nejak polohovatelnou dolni misku, kdyz je to auto prazdne, tak je vyska akorat, ale jakmile ho trochu nalozim, tak uz je to nizke.
p.s. SB stabiku mam taky navic...
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet
Jarda:
Měl jsem to sem napsat, že bych toho objednal víc ale rozhodoval jsem se nějak na poslední chvíli a tak jsem to pak prostě objednal.
Cena:
Sada SB: EUR 63,- (CZK 1701,-)
Manžety: EUR 5.80x4= EUR 23.2,- (CZK 626,-)
Doprava: EUR 57.42,- (by DHL, z Novosibirska až do domu) (CZK 1550,-)
Celní projednání DHL: CZK 490,-
Clo+DPH: CZK 790,-
TOTAL: cca CZK 5157,-
Já právě koukal taky na polské - myslím že ty co prodávají na Escape6 jsou polské.
Myslím, že mají dvě tvrdosti a stojí 2900,- resp. 3100,-
Ale jak říkáš, chtěl jsem i SB tlumičů protože ty já mám za zadku úplně KO a to jsem je dával nedávno nové. Navíc jsem chtěl i ty manžety protože vím, jak je to složité sehnat manžety, co vydrží.
Jinak barva tý podložky rozlišuje její tvrdost. Zelená má 80 a modrá má 87 takže modrá bude tvrdší.
Jinak než štelovatelnou dolní misku, co třeba nějaký vyjímatelný doraz, do nebo vedle pružiny dát vzduchový měch, silnější pružiny...
Měl jsem to sem napsat, že bych toho objednal víc ale rozhodoval jsem se nějak na poslední chvíli a tak jsem to pak prostě objednal.
Cena:
Sada SB: EUR 63,- (CZK 1701,-)
Manžety: EUR 5.80x4= EUR 23.2,- (CZK 626,-)
Doprava: EUR 57.42,- (by DHL, z Novosibirska až do domu) (CZK 1550,-)
Celní projednání DHL: CZK 490,-
Clo+DPH: CZK 790,-
TOTAL: cca CZK 5157,-
Já právě koukal taky na polské - myslím že ty co prodávají na Escape6 jsou polské.
Myslím, že mají dvě tvrdosti a stojí 2900,- resp. 3100,-
Ale jak říkáš, chtěl jsem i SB tlumičů protože ty já mám za zadku úplně KO a to jsem je dával nedávno nové. Navíc jsem chtěl i ty manžety protože vím, jak je to složité sehnat manžety, co vydrží.
Jinak barva tý podložky rozlišuje její tvrdost. Zelená má 80 a modrá má 87 takže modrá bude tvrdší.
Jinak než štelovatelnou dolní misku, co třeba nějaký vyjímatelný doraz, do nebo vedle pružiny dát vzduchový měch, silnější pružiny...
Zdravím.
Chtěl bych si na moji Nivu dát polyuretanvé manžety polos.
Poradíte někdo kde je koupit.
Neumím Rusky...
Chtěl bych si na moji Nivu dát polyuretanvé manžety polos.
Poradíte někdo kde je koupit.
Neumím Rusky...
Já objednával z www.polyurethan.ru a tam mluví normálně anglicky.
A objednej si toho víc, protože jinak zbytečbně zaplatíš dopravu a celní projednání.
Dej se tady s někým dohromady, kdo by chtěl díly taky. Určitě se někdo najde a objednejte spolu.
A objednej si toho víc, protože jinak zbytečbně zaplatíš dopravu a celní projednání.
Dej se tady s někým dohromady, kdo by chtěl díly taky. Určitě se někdo najde a objednejte spolu.