Brusel out

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Czech/Slovak/exit

Anketa končí za úte črc 26, 2016 06:37

Ano - jsem pro vystoupení z EU
22
71%
Ne - jsem proti vystoupení z EU
9
29%
Je mi to jedno
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 31

radek mb
Kontaktovat uživatele:

Re: Brusel out

Příspěvek od radek mb »

Pussy Riot? Ty schvaluješ jejich chování? Ty ... dělaly bordel v pravoslavném chrámu a to je v pořádku? Mě osobně jako pravoslavného to velice pobouřilo a trest, který dostaly, je ještě mírný.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 350/472
Jimmi

Příspěvek od Jimmi »

Opět další nepochopení, tragické.
Nedělaly bordel v pravoslavném chrámu. Ale svým videoklipem chtěly varovat před podivným novodobým sepětím státní moci s církví a jejími čelnými představiteli.
Být pravoslavný věřící, byl bych jim za to vděčný.
Kromě toho.... pasy opravdu neznamená kunda..... :idea:
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Jiří Proček

Příspěvek od Jiří Proček »

Zcela se stotožnuji s Jackem je to napsáno s velkým přehledem jako vždy i já to tak cítím a hlavně taky dost pamatuji :Kdy bude líp no už bylo ale dávno :( a nemám ztoho vůbec dobrý pocit kam se všechno ve světě ubírá a ideální politika politika pro všechny se nedá zajistit a ani to nejde a je mě ztoho docela smutno
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Správně. Kunda je cunt, pussy je píča.
Pokud chtěly varovat před sepětím církve a státu, neměly to dělat zneuctěním jednoho z nejdůležitějších svatostánků v Rusku. Kdyby podobnou akci udělaly v mešitě, byly by pravděpodobně ukamenovány.
U nás našly zastání u pochybných existencí typu Kocáb apod. Nechutné.
Nicméně vidím, že jsi se inspiroval husity, kteří šli proti všem. Pravděpodobně takové tažení povedeš i zde.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

Téma jsem zahájil já, čtu zde mnoho zajímavých myšlenek.
Ale poprosím diskutující dále, daleko až pryč od osobní roviny.
Děkuji. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Luďo. Osobně proti Jimmimu nic nemám. Máme rozdílné názory a rozdílný náhled na svět. To se prostě stává. Jediná spojnice mezi nám je Lada. Tím to začíná i končí.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Jimmi píše:Co dodat k tomu zbytku? Zase se točíme kolem Pomazánkového másla? Hnusné bylo a chuť oleje palmového od řepkového si troufám tvrdit že nepoznáš. Navíc existoval i produkt, který se jmenoval AB máslo (Jihočeské mlékárny, dnes Madeta), prostá směs másla a margarínu. Dneska se jmenuje jenom "AB". Ale o to přeci vůbec nejde! Jde celkově o princip, protože dnes by se našla spousta filutů, která by místo másla prodávala margarín a jenom drobným písmem by to někde bylo poznamenané. A platilo by to pro x jiných výrobků. A na tohle všechno musíš mít i nějak sladěnou legislativu všech států na společném trhu. A nakonec ji mají i ti Švýcaři či Norové, kteří v EU nejsou. Jenom prostě o podobě oněch direktiv, které se Ti tak nezdají, na rozdíl od nás (a to bych si dovolil zdůraznit) nemohou rozhodovat.
Jenže je také dobré vědět, co ty direktivy vlastně jsou, jak funguje proces jejich přijímání a jak funguje proces jejich přejímání do národních legislativ. Což, jak se zdá, z odpůrců EU ví málokdo, nebo to taktně zamlčuje. Že existují i pouhá doporučení či stanoviska, která nejsou zdaleka tak závazná. A že na tohle všechno musí nějak dohlížet orgán, tedy soud, který posoudí případné spory.

Hele klidně u toho másla můžeme zůstat, a když už sme u něj, co třeba to arašídový máslo? Jako spotřebitel jsem naprosto zmaten, je to hnědý, má to jinou konzistenci, jakto že mě před tím nikdo neochránil. Jak to, že arašídový máslo je ok a pomazánkový nikoliv? A jestli ti něco chutná nebo ne tak to není moc argument. Ano stanovit normy pro určitý výrobky ano, ale proč zakazovat národní produkty, to je nesmysl.

Co s týká ovlivňování legislativy, tak ano teoreticky tu možnost máme, ale prakticky moc ne, takže naopak ty Norové a Švýcaři v tom maj výhodu, že sice to neovlivní (stejně jako my), ale v nejhorším se tím nemusí řidit, kdežto my jo.
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
uha2324

Příspěvek od uha2324 »

chram Krista Spasitele znesvetili hlavne soveti kteri tuto stavbu zborili, takze to co tam stoji dnes je asi dvacet let stara napodobenina. koncert v teto katedrale byl proti znovuzvoleni prezidenta Putina. pravda je ze Putin chce navazat na stare Rusko a proto dnesni Rusko (Putin) hodne podporuje (vyrazne i financne) pravoslavnou cirkev, chce rusum vratit ztracenou identitu.
v Rusku je neskutecne mnozstvi puvodnich pravoslavnych staveb a je dobre ze se vraceji do puvodniho lesku. vetsina lidi ani netusi kolik je po Rusku krasnych kremlu. jeden z nejkrasnejsich je Sergijev Posad, doporucuji navstivit.
myslim ale ze v CR je vice husitu nez pravoslavnych..?
3xVAZ 2103
s Ladou na vecne casy!
Viko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viko »

zelvotron píše: Hele klidně u toho másla můžeme zůstat, a když už sme u něj, co třeba to arašídový máslo? Jako spotřebitel jsem naprosto zmaten...
A mal si už mozartove gule a mačacie jazýčky? :mrgreen:
VAZ 21061 - 1986 - 50 shades of orange
VAZ 21011 - 1976 - plyňák
VAZ 2105 - 1983 - expedičný špeciál
VAZ 21061 - 1980 - :hrob: zožrali ju oxidi
VAZ 2101 - 1979 - :hrob: fatal crash
VAZ 21011 2x - 1980/1976 - adoptívne deti
Felicia combi 1,3mpi - 2000 - prevoz ND
Repliky koncoviek výfuku
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

No ... jestli název specifikuje obsah - tak to snad ani ochutnat nechci :P . L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Jimmi

Příspěvek od Jimmi »

uha2324 píše: ... v Rusku je neskutecne mnozstvi puvodnich pravoslavnych staveb a je dobre ze se vraceji do puvodniho lesku. vetsina lidi ani netusi kolik je po Rusku krasnych...
Těch původních právě moc není, sovětská komunistická moc jich většinu zbourala.
Zato na každém sídlišti stojí perfektní replika. Tam kde dříve stával nějaký ten "kokos" je dnes pravoslavný kostel ve východním stylu s kupolí. Podporováno samozřejmě novodobým ruským režimem, kterému vládne (bývalý) exponent bývalého režimu. Podivné sepětí komunistického a nacionalistického konzervativismu.
uha2324 píše: ...myslim ale ze v CR je vice husitu nez pravoslavnych..?
Jsou zde na fóru lidé, kteří rádi tahají podobné příměry jako králíky z klobouku. Tu se jim hodí manželka učitelka v mateřské školce, jindy pravoslavná víra. Co je pravda, je pak otázka. Ovšem účelovost těchto příměrů mi u dotyčného připadá příliš do očí bijící........ :roll:

Zemana samotného považuji za typického bezvěrce. Většinu jeho příznivců také. Už proto mi jeho teze o znesvěcení něčí víry připadají taktéž velmi, opravdu velmi účelové. Ale když dokáže lidi zblbnout i tak prostou anglickou slovní hříčkou, tak se není čemu divit.
Zeman sám se vehementně hlásí k federální Evropské unii. Což je podle mě docela dobře možný vývoj, ale tak někdy za sto let, až se kompletně vymění generace. Pokud dříve, tak spíš pod tlakem vnějších okolností. Ovšem nedávno začal také mluvit o jakémsi referendu, dokonce snad i o referendu o členství v NATO. Podivné.

Mmchdm. pokud se podíváte na současnou mladou generaci, která se již v Unii narodila, tak i když ještě nemá ty správné životní zkušenosti, jak tady někteří připomínají, bere ji jako naprostou samozřejmost a podobnou hru na vystoupení z Unie, kterou tady někdo z vás spustil, by vůbec nechápala.
Samozeřjmě teď nemám na mysli takovou tu radikální mládež sdružující se pod Mladými komunisty, různými anarchisty, mladými asi "dělníky" z Dělnické strany či Mladými konzervativci nebo vůbec pod nějakými politickými uskupeními :wink:
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Jimmi píše:Mmchdm. pokud se podíváte na současnou mladou generaci, která se již v Unii narodila, tak i když ještě nemá ty správné životní zkušenosti, jak tady někteří připomínají, bere ji jako naprostou samozřejmost a podobnou hru na vystoupení z Unie, kterou tady někdo z vás spustil, by vůbec nechápala.
jj, spousta členů hitlerjugend taky nechápala, že jejich rodiče se chtěj radši vzdát amíkům, než padnout za vůdce :mrgreen:

Radši vysvětli jak je to s tím máslem :P

radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Jimmi píše: Jsou zde na fóru lidé, kteří rádi tahají podobné příměry jako králíky z klobouku. Tu se jim hodí manželka učitelka v mateřské školce, jindy pravoslavná víra. Co je pravda, je pak otázka. Ovšem účelovost těchto příměrů mi u dotyčného připadá příliš do očí bijící........ :roll:
Pokud myslíš mne, prosím o vysvětlení. Děkuji. Pokud ne, napiš přímo kho máš na mysli, ať se třeba dotyčný může bránit.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
Honza854

Příspěvek od Honza854 »

Jimmi, je dobře, že se namáháš... Naprostej souhlas... Občas je třeba do té rádoby pokrokové diskuze hodit vidle, protože ta objektivní kritika, připomínající pokrokové názory našich pracujících které bylo možno pravidelně číst v Rudém Právu a která se obecně objevuje na řadě internetových fór a serverů je ubíjející.
LADA 1500 béžové barvy, r. v. 1977, typ 2103
LADA 1500s červené barvy, r. v. 1979, typ 21061 (už bez papírů).
LADA 1500 tmavě modré barvy, r.v.1987, typ 2107
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Kucí, to je dobře, že si notujete, ale zatím jste nebyli schopný vysvětlit ani to hloupý máslo. Mě teda rudý právo připomínaly spíš články strašící koncem světa v případě brexitu, nebo ty jakým přínosem pro nás budou imigráčci. Ale to je vedlejší. Opravdu bych rád od vás slyšel to vysvětlení proč arašidový máslo je ok a pomazánkový není ok. Jestli nedokážete vysvětlit ani takovou podružnost, nemá smysl se bavit dál.

Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“