Možná tím, že za tu lištu to neberu, ale za hranu víka - u sedana mi stačí malíčkem
 Možná tím, že za tu lištu to neberu, ale za hranu víka - u sedana mi stačí malíčkem  
Moderátor: Moderátoři

. Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.

►Stodolní II◄
 ►Stodolní II◄  Estonian-czech crazy night
 Estonian-czech crazy night  Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
  Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!  Tři sestry <|||> Ladagang
   Tři sestry <|||> Ladagang  °Expedice Eesti 2010°
 °Expedice Eesti 2010° keréklampás
 keréklampás 
To je ale právě na tom to smutný, poněvadž to je evidentně chyba výrobce, že to nedokáže ani po dvaceti letech udělat tak aby ty plasty neprobrousily lak. Stejný problémy byly už na desítkách, jasně i jiný automobilky se stímhle napálily, příklad za všechny je třeba jedničková octa kombi, stejnej problém s lištou SPZ, jenže všichni ostatní to během pár let ten problém dokázali vyřešit.Cory píše:Okrem toho na druhej fotke, je to vsetko od listy.

. Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.Tak se přijeď podívatvalda1971 píše:... . A Feldy bez koroze zadních vrat neznám....
 . L.
 . L.Seš moc dalekoLuděk Musil píše:Tak se přijeď podívatvalda1971 píše:... . A Feldy bez koroze zadních vrat neznám..... L.
 Jinak se asi bavíme o těch starých, co měly černou lištu přes celé dveře - tam bylo zázrakem je vidět bez koroze. U těch novějších to bylo (je) jiné
 Jinak se asi bavíme o těch starých, co měly černou lištu přes celé dveře - tam bylo zázrakem je vidět bez koroze. U těch novějších to bylo (je) jiné  
Tak po 2,5 letech nebylo nic ani na desítce...Cory píše:Co ja viem...Prioru mam 2,5 roka a zatial klud. A predpokladam ze na bielej by to bolo vidiet hned.