To samý s kapitánama plavidel. Každej posranej lodivod, např. u nás na Punkvě, musí mít po novu kapitánský zkoušky.
S takovou nám za chvílu ta potroublá EU vyhlásí směrnici jak šukat. L.
Moderátor: Moderátoři
Já taky ne. Ale ať mě nenutí vyhodit (zcela novou a nepoužitou) vestu kvůli nějaký evropský směrnici. L.JmJ píše:...Ze zacnou vyrabet a prodavat lepsi vesty, proti tomu nic nemam
Njn, beztak by nesplnovala normyVašátor píše:To já bych si klidně novou Vestu koupil, kdyby ji CS auto Lada dokázala do ČR dovézt
A co když Ti ji doveze jiný dovozce ?Vašátor píše:To já bych si klidně novou Vestu koupil, kdyby ji CS auto Lada dokázala do ČR dovézt
Valdo, já si za svým slovem stojím a je mi úplně fuk, který dovozce ji doveze. Jenže já nechci kupovat vůz nový (jsou to vyhozené peníze), ale lehkou ojetinu. A s výhledem na svoji budoucnost preferuji kombíka, který se v podstatě ještě ani nezačal vyrábět. Vím, že tu spousta lidí mluví, ale skutek utek. Stejně jako spousta lidí psalo, že pojedou na Bulharský Ladasraz a nakonec jsem jel pouze já... Takže asi takvalda1971 píše:A co když Ti ji doveze jiný dovozce ?Vašátor píše:To já bych si klidně novou Vestu koupil, kdyby ji CS auto Lada dokázala do ČR dovézt