Krabice jsou zaplat buh jina liga a valda nema takovy najezd. Toho to teprve ceka Valdovo auto jedine jezdi a snad i vypada ok. Ostatni priory jsou bud v rozkladu uplnem, nebo se k nemu blizi. Motor v haji tu mame 2x, pak sem videl zterele gumove dily v motorovem prostoru, pak tu mame Coryho stroj, ktery jezdi a majitel je spokojeny, jenze to auto "z pulky" predelal vlastnimi silami, za coz patri muj obdiv jemu, ne avtovazu . Prijde vam tohle jako problem "kus od kusu"? Rekneme ze tu mame na ocich 5 kusu tech aut. Ciste spotrebitelskym zpusobem jezdi jedno, ktere ale ma podprumerny najezd a nadprumernou peci .Luděk Musil píše:Vono je to asi od kusu . Valdovi se např. nekazí. Mě se moje vozy taky nekazí, na posledním to byly za poslední 4 roky baterie a výfuk (což je spotřebák). L.JmJ píše:... . Ale pokud se pokazi kazdych 6 mesicu neco, tak je to slusny trapas.
Kazdopadne neni bohuzel videt, ze by se blyskalo na o moc lepsi casy. Jestli jste cetli ty dve reportaze o veste, tak vase nadseni muselo ochabnout asi stejne jako moje. Priznam se, ze jsem to necetl osobne, ale aljosa mi udelal vycuc. Jeho prvni shrnuti bylo "nooo, proste pizdec vsem, co si koupi vestu". Nestabilita predni napravy zrejme od navrhu, do 13000 km na dvou autech vymlacene kosti predni napravy atd. Jeste nad vestou nelamu hul, ale zazrak se evidentne nekona