vodis píše: Jsem takový netypický turista. Bez cestovní kanceláře a užívající si běžný pohled na běžný život běžných lidí.
To máš mé sympatie, dobře děláš. Zatím přečteny dvě nejstarší cesty z webu, skončil jsem Ladogou. Některé postřehy dobré, a šlak mě zatím netrefil J.
Valda: Téma Politika tu naštěstí nemáme, a ani bych je nezakládal, nedělalo by to dobrotu. Myslím, že teď už to bude spíš o zajímavostech z cest. Nebo nahoď nějakou jinou zajímavost.
Tak to jsem rád, že se Ti čtení snad líbí. No a měl bych ještě jednu zajímavou knihu s tématem exSSSR. Jde o dílo Zdeňka Šindlauera s názvem Česká Lípa Střelnice - Kursk. Knížka je sice zaměřená na železnici, ale i tak popisuje hezky zážitky z několika cest do velké země od konce 80. let dál. Autor si odtamtud přivezl nejen zážitky, ale dokonce i manželku.
Takáto zaujímavosť sa mi dneska stala.
Takto parkujú príslušníci. Keď som zaparkoval ja s vozíkom, bol som posledné auto v rade pozdĺžne parkujúcich áut. Keď som sa vracal k autu z policajnej stanice, už som posledný nebol... Za policajtmi bolo asi 200m voľného miesta.... Oddneska už viem, koľko je "bezpečná vzdialenosť od vozidla"
LADA NIVA 4X4 /4x2 1.7i LPG od 28.08.2008
--------------------------------------------------------------
Michael 4x4 píše:Takáto zaujímavosť sa mi dneska stala.
Takto parkujú príslušníci. Keď som zaparkoval ja s vozíkom, bol som posledné auto v rade pozdĺžne parkujúcich áut. Keď som sa vracal k autu z policajnej stanice, už som posledný nebol... Za policajtmi bolo asi 200m voľného miesta.... Oddneska už viem, koľko je "bezpečná vzdialenosť od vozidla"
Hlavne parkujes v protismeru, takze bud rad, zes nedostal flastra
1.) Na tej ulici je povolený vjazd v pracovnom čase len z jednej strany (okrem vozidiel MV SR), v smere ako mám auto.
2.) Na opačnej strane ulice je zákaz zastavenia a státia.
3.) Tam sa parkuje bežne.
LADA NIVA 4X4 /4x2 1.7i LPG od 28.08.2008
--------------------------------------------------------------
Michael 4x4 píše:1.) Na tej ulici je povolený vjazd v pracovnom čase len z jednej strany (okrem vozidiel MV SR), v smere ako mám auto.
2.) Na opačnej strane ulice je zákaz zastavenia a státia.
3.) Tam sa parkuje bežne.
Podle mě se i u nás smí v jednosměrce stát po obouch stranach.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
A taky časově. To už fakt nevim, co o tutom řikají předpisy
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
I tady v Brne vim o min. jedne jednosmerce, ve ktere se parkuje po obou stranach, pricemz vozidla nekolika firem maji vyjimku a muzou jezdit i v "protismeru". Je to ze strany "zakazu" reseno dodatkovou znackou. Ze strany normalniho smeru pritom zadne upozorneni o moznem protismeru nekterych aut nic neni. U Michala to tedy muze byt stejne/podobne.
s tim ramem vpredu snad neni problem vyjet bez sloziteho manevrovani...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Pro ty co mají FB, založil jsem stránku o všech možných ruských autech. Hlavně o historii... https://www.facebook.com/avtoexport/
Takže klidně navštivujte Případně pište připomínky
2101 (1976)
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)