Jinak i já se přidávám s gratulací

Moderátor: Moderátoři
DíkyJakub Metelka píše:Netuším kam auta na technickou vozíš ,ale není pravidlem ,že když se někde někdo zmíní o vícero autech ,tak jsem to zákonitě já![]()
![]()
Jinak i já se přidávám s gratulací
Kterej je Sagvan a kterej Tofi?Petrus píše:... zelenýho žigulíka ...focení se Sagvanem a Lukášem...
To se Ti jen zdáVašátor píše:Lukáš nevypadá moc nadšeně
Tak takmayo456 píše:raz sa už chalani tuším s týmto autom fotili
No a vzpomeli si vubec ze uz u toho auta jednou stali???Petrus píše:Koukám,že víc jak rok jsem tady nic nepsal...Dnes i v takovým počasí jsem vytáhl zelenýho žigulíka z garáže a vyrazil směr Boby na focení se Sagvanem a Lukášem.Zde malá ochutnávka
Ahoj JirkoGeorge DeLorean píše:No a vzpomeli si vubec ze uz u toho auta jednou stali???Petrus píše:Koukám,že víc jak rok jsem tady nic nepsal...Dnes i v takovým počasí jsem vytáhl zelenýho žigulíka z garáže a vyrazil směr Boby na focení se Sagvanem a Lukášem.Zde malá ochutnávka
Valdo,nesprávně jsi to pochopil...Jirka (George De Lorean) byl předchozím majitelem movie star,který na ni udělal neskutečně moc práce,provedl celkovou renovaci,ale proč tam dal tu masku s černým znakem z 011,to opravdu nevím,asi jinou tenkrát neměl...A ukazoval,že i on se s Lukášem a Sagvanem fotilvalda1971 píše:Mně trošku dost nesedí s dobou maska z 21011/13 (vyměnil bych za 100% 2101) a ten černý zak....