2102

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
LukasJachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LukasJachim »

Nestrašte pořád s těma bouračkama. Ta pojišťovna může vymáhat plnění v případě, že technický stav (a teda i neschválené úpravy) byl v příčinné souvislosti se způsobenou nehodou, a to musí prokázat nějakým znaleckým posudkem.

Jinak by přece platili všichni viníci nehod jak mourovatý, protože nějaká nesvítící žárovka, upadlá zástěrka nebo podobná pitomost se najde na každým autě.
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

LukasJachim píše:Nestrašte pořád s těma bouračkama. Ta pojišťovna může vymáhat plnění v případě, že technický stav (a teda i neschválené úpravy) byl v příčinné souvislosti se způsobenou nehodou, a to musí prokázat nějakým znaleckým posudkem.

Jinak by přece platili všichni viníci nehod jak mourovatý, protože nějaká nesvítící žárovka, upadlá zástěrka nebo podobná pitomost se najde na každým autě.
Dovolil bych si nesouhlasit :( .
Např. na mým autě svítí, co svítit má, zástěrky jsou také všechny, přídavné mlhovky nejdou přes vnější obrys auta, motor i pneumatiky odpovídají TP, plyn a tažný mám zapsaný.
Jediné, co neodpovídá jsou potahy sedadel a nový tapecírung dveří :D . L.
Rafan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafan »

No prave, pak te Ludku narknou z toho, ze jak si se osival na novejch potazch, ktery ti nedovolily se venovat rizeni tak si toho bavoraka nevidel a je to.. :violent1: :wink:
Myso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myso »

Luděk Musil píše:
LukasJachim píše:Nestrašte pořád s těma bouračkama. Ta pojišťovna může vymáhat plnění v případě, že technický stav (a teda i neschválené úpravy) byl v příčinné souvislosti se způsobenou nehodou, a to musí prokázat nějakým znaleckým posudkem.

Dovolil bych si nesouhlasit :( .
Např. na mým autě svítí, co svítit má, zástěrky jsou také všechny, přídavné mlhovky nejdou přes vnější obrys auta, motor i pneumatiky odpovídají TP, plyn a tažný mám zapsaný.
Jediné, co neodpovídá jsou potahy sedadel a nový tapecírung dveří :D . L.
ku vsetkemu treba homologizat...tak dufaj ze ho mas na tych potahoch niekde vysity, lebo inak si OUT, nemas auto v sulade s vyhlaskou...
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...

Příspěvek od Nulašestka »

Jo,tak mě tak napadá že přečalouněný sedačky by jim vadily míň jak "špatnej" rozměr pneumatik a jedno zrcátko,žejo :minigun: :chain: A pane řidiči,kda máte třetí brzdové světlo?Uh?Copak je povinné?!Jo ták,tak Franto,to světlo mít nemusí tak mu na tom(hajzlovi) najdem něco jinýho... :evil:
Nechtějte abych popisoval jak třičtvrtě hodiny buzerovali kámoše s 205tkou při "běžné"silniční kontrole...neskutečná story....a to maj auto jak z fabriky(rok 97-poslední z posledních)...
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Nulašestka píše:Jo,tak mě tak napadá že přečalouněný sedačky by jim vadily míň jak "špatnej" rozměr pneumatik a jedno zrcátko,žejo :minigun: :chain: A pane řidiči,kda máte třetí brzdové světlo?Uh?Copak je povinné?!Jo ták,tak Franto,to světlo mít nemusí tak mu na tom(hajzlovi) najdem něco jinýho... :evil:
Nechtějte abych popisoval jak třičtvrtě hodiny buzerovali kámoše s 205tkou při "běžné"silniční kontrole...neskutečná story....a to maj auto jak z fabriky(rok 97-poslední z posledních)...
smarja co furt mate s buzeraci? chteli snad po nem, aby jim libal ruce? pokud kontroluji povinnou vyabavu a technicky stav vozidla, tak je secko ok. na to jednak maji pravo a druhak dobre delaji. pokud mas na aute vsechno v dobrem stavu, nemas se ceho bat.

navic nevim, co myslis terminem "bezna silnicni kontrola". Pokud v zakone neni definice pojmu "bezne" a "nebezna", tak nevim co resis (pokud ta definice je, docela me zajima. pak bych se prislusnika zeptal, jestli hodla delat prohlidku beznou nebo nebeznou). proste zkontrolovali stare vozidlo, jestli je na nem vsechno ok. to je halt dan toho, ze jezdime v autech, co maji od pohledu stari 20 let a v pripade zigulu v tom hromadne jezdili cikani :-).

a furt vam nekdo ublizuje...
VAZ 2104 1.3 1989
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

Nulašestka píše:Jo,tak mě tak napadá že přečalouněný sedačky by jim vadily míň jak "špatnej" rozměr pneumatik a jedno zrcátko,žejo :minigun: :chain: A pane řidiči,kda máte třetí brzdové světlo?Uh?Copak je povinné?!Jo ták,tak Franto,to světlo mít nemusí tak mu na tom(hajzlovi) najdem něco jinýho... :evil:
Tak nevím.U toho bych musel bejt,abych tomu věřil.Ano jsou policajti,kterým je lepší se vyhnout,ale takovou věc jsem zažil jenom,když k tomu byl nějaký důvod.Tady si taky jeden dělal neustále prdelky z policajtů a pak se divil,že ho furt stavěj a hledaj i to,co na autě neni.Mám pocit,že všechno má své důvody. :wink: :lol:
Ctirad
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Prostě pravidla hry znáte, ne? Tak se jich držte.
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

Rafan píše:No na technicky jim to podle me bude sumak, vic bych se bal ty nehody...
jako že mi to brzdí líp než má.. :lol: :lol: :wink:
stav
Kontaktovat uživatele:

buzerace

Příspěvek od stav »

buzerace nevím, ale snadnej cíl to ano, jedu s novým autem a zastaví mě jen náhodou , většinou jen při těch "" Krišotech", nabo když zdrhne nějaký ten expert z basy. Se starším autem jsem jako magnet, to by rádi snad i očkovací průkaz zkontrolovali, válí se u kol, dumají nad mlhovkou, hledají klíč na kola, nad lékárničkou budí dojem lékařů s druhou atestací a když se jim zadíváte na jejich orezlé feldya letní kola v únoru, hned mají odpověď, že holt nejsou peníze a vzápětí vám udělí poučení, že 2 kila za prošlou expiraci na náplasti je malinkatá pokutička, která je malinkatým příspěvkem k ocenění jejich náročné a na rozdíl třeba od pokrývače, navýsost nebezpečné práce.
Takže posilovač brzd, pokud některý z našich smrtibráchů alespoň tuší co to je , je to poslední co je může v jejich ukřivděnosti a nekonečném snu o výši doživotního důchodu zajímat.
pozn: toto je můj názor a není návodem k svévolnému vylepšování brzdové soustavy :D
Nulašestka

Příspěvek od Nulašestka »

Koukám abych snad taky uvedl to co jsem napsal na pravou míru.Nejspíš jsem se špatně vyjádřil.Právě proto že se svému vozu velmi věnuji,ostatně jako asi většina lidí tady,tak mě o to víc vadí když se mi na něm snaží najít nějakou chybu.A vyloženě mě mrzí hloupé poznámky ohledně technické když apriori předpokládají že ji nemám.Nezlobte se na mě,ale aby se mnou jednali jako s nějakým podřadným odpadem co zabírá místo na silnici...Něco vám řeknu,když jedu s Focusem tak to je najednou změna v přístupu,co...To mi na tom právě vadí,víte.Ať si mi zkontrolují klidně co chtějí-od papírů až po pojistky,ale bez narážek na auto a profesionálně.
No a to souvisí i s tím problémem případné nehody.Protože vždycky bude pohodlnější označit za viníka majitele staré Lady než někoho v Superbu.
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

Nulašestka píše:Koukám abych snad taky uvedl to co jsem napsal na pravou míru.Nejspíš jsem se špatně vyjádřil.Právě proto že se svému vozu velmi věnuji,ostatně jako asi většina lidí tady,tak mě o to víc vadí když se mi na něm snaží najít nějakou chybu.A vyloženě mě mrzí hloupé poznámky ohledně technické když apriori předpokládají že ji nemám.Nezlobte se na mě,ale aby se mnou jednali jako s nějakým podřadným odpadem co zabírá místo na silnici...Něco vám řeknu,když jedu s Focusem tak to je najednou změna v přístupu,co...To mi na tom právě vadí,víte.Ať si mi zkontrolují klidně co chtějí-od papírů až po pojistky,ale bez narážek na auto a profesionálně.
No a to souvisí i s tím problémem případné nehody.Protože vždycky bude pohodlnější označit za viníka majitele staré Lady než někoho v Superbu.
Ono taky záleží na tom,co si člověk nechá líbit.Jsou nějaký zákony a i policie je musí dodržovat. :wink:
Ctirad
stav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stav »

Nulašestka píše:Koukám abych snad taky uvedl to co jsem napsal na pravou míru.Nejspíš jsem se špatně vyjádřil.Právě proto že se svému vozu velmi věnuji,ostatně jako asi většina lidí tady,tak mě o to víc vadí když se mi na něm snaží najít nějakou chybu.A vyloženě mě mrzí hloupé poznámky ohledně technické když apriori předpokládají že ji nemám.Nezlobte se na mě,ale aby se mnou jednali jako s nějakým podřadným odpadem co zabírá místo na silnici...Něco vám řeknu,když jedu s Focusem tak to je najednou změna v přístupu,co...To mi na tom právě vadí,víte.Ať si mi zkontrolují klidně co chtějí-od papírů až po pojistky,ale bez narážek na auto a profesionálně.
naprosto souhlasím
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Já zase miluju pocit vítězství, když mě musej nechat bejt :D
Rafan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafan »

Little Red Riding Hood píše:
Rafan píše:No na technicky jim to podle me bude sumak, vic bych se bal ty nehody...
jako že mi to brzdí líp než má.. :lol: :lol: :wink:
No presne ! :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“