Kola, přední rám, řetězy, nasávač - co zbylo po Nivě

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Radek

Kola, přední rám, řetězy, nasávač - co zbylo po Nivě

Příspěvek od Radek »

Chci rozprodat nějaké zbytky po Nivě.

1) sada 4ks kol, jsou to protektory na Ladovskejch plechách, rozměr klasickej (175/co já vim/16 - asi), vzorek cca 7mm, jezdil jsem na nich celoročně a nebyl problém ani v terénu. Prodám pouze jako komplet. Cena 3.900,-

2) sněhové řetězy na Nivu - 1 pár (tj. 2ks), jako nové. Prodám zas jen oba, cena 800,- (na netu co jsem koukal nejlevnější za cca 2 litry/pár)

3) přední rám, je to domácí výroba po předchozím majiteli (takže nemá homologaci, ale policajti si toho nikdy nevšímali a před STK se prostě sundal - drží tam na 4 matkách, 10 minut práce), včetně úchytů co ho drží na tyčích předního nárazníku. Cena 1.500,-

4) nasávač na vstupy topení na kapotu, origo pro Nivu, není nikde prasklej, pův. cena 650,- nechávám za 350,-

5) OFF TOPIC HARAMPÁDÍ - sešly se mi za ty léta v garáži 3ks holejch disků a 4ks disků s pneu. Všechno jsou to na starší typ žigulů 01/03/06, ty holý disky vypadaj jako nový, ty obutý jsou až na jeden orezlej taky OK, ale pneu jsou 4ks a každá úplně jiná, navíc 3ks jsou letní a jedna ks stará ruská zimní. Kdyby z toho něco někdo chtěl, je to k mání za nějakej směšnej bakšiš typu 1 pivo nebo jedny cigára dle dohody/hádky.

6) Ještě se mi někde válí zadní čelo na starej typ Nivy (vyšší práh otvoru kufru, vodorovný zadní světla), nastříkaný základovkou, bez rezu - mělo jít na mou Nivku, ale pro nedostatek financí z toho sešlo. Tohle je spíš předběžná nabídka, jestli má cenu ho vyhrabat ze stodoly a vozit do Práglu, cenu vidim tak na 500,-

MÍSTO, KDE SE TYHLE "POKLADY" NACHÁZÍ - PRAHA.
Jinak s dopravou by asi bylo ideální kdyby zájemce měl cestu sem, s více věcma můžu zajet někam i já (pokud ovšem mezi těma "více věcma" budou především ty kola - asi takhle), pokud by někdo chtěl, abych mu přivezl ten samotnej nasávač třeba do Rožmberka, mohu poskytnout adresu psychiatra.
:rolleyes:

Ještě přidávám foto jak vypadá ten rám. Fotky zbytku můžu přidat taky, bude-li zájem.
Přílohy
ram_drzaky.JPG
ram_.jpg
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
Radek

Re: Kola, přední rám, řetězy, nasávač - co zbylo po Nivě

Příspěvek od Radek »

Stále aktuální.
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
troschig

Re: Kola, přední rám, řetězy, nasávač - co zbylo po Nivě

Příspěvek od troschig »

Ahoj, měl bych zájem o ten nasavač kapoty. Ale leda poštou. Důležitá bude asi i fotka. Dej vědět
PEtr
Lada Niva - Маша
Odpovědět

Zpět na „Prodám“