Chci rozprodat nějaké zbytky po Nivě.
1) sada 4ks kol, jsou to protektory na Ladovskejch plechách, rozměr klasickej (175/co já vim/16 - asi), vzorek cca 7mm, jezdil jsem na nich celoročně a nebyl problém ani v terénu. Prodám pouze jako komplet. Cena 3.900,-
2) sněhové řetězy na Nivu - 1 pár (tj. 2ks), jako nové. Prodám zas jen oba, cena 800,- (na netu co jsem koukal nejlevnější za cca 2 litry/pár)
3) přední rám, je to domácí výroba po předchozím majiteli (takže nemá homologaci, ale policajti si toho nikdy nevšímali a před STK se prostě sundal - drží tam na 4 matkách, 10 minut práce), včetně úchytů co ho drží na tyčích předního nárazníku. Cena 1.500,-
4) nasávač na vstupy topení na kapotu, origo pro Nivu, není nikde prasklej, pův. cena 650,- nechávám za 350,-
5) OFF TOPIC HARAMPÁDÍ - sešly se mi za ty léta v garáži 3ks holejch disků a 4ks disků s pneu. Všechno jsou to na starší typ žigulů 01/03/06, ty holý disky vypadaj jako nový, ty obutý jsou až na jeden orezlej taky OK, ale pneu jsou 4ks a každá úplně jiná, navíc 3ks jsou letní a jedna ks stará ruská zimní. Kdyby z toho něco někdo chtěl, je to k mání za nějakej směšnej bakšiš typu 1 pivo nebo jedny cigára dle dohody/hádky.
6) Ještě se mi někde válí zadní čelo na starej typ Nivy (vyšší práh otvoru kufru, vodorovný zadní světla), nastříkaný základovkou, bez rezu - mělo jít na mou Nivku, ale pro nedostatek financí z toho sešlo. Tohle je spíš předběžná nabídka, jestli má cenu ho vyhrabat ze stodoly a vozit do Práglu, cenu vidim tak na 500,-
MÍSTO, KDE SE TYHLE "POKLADY" NACHÁZÍ - PRAHA.
Jinak s dopravou by asi bylo ideální kdyby zájemce měl cestu sem, s více věcma můžu zajet někam i já (pokud ovšem mezi těma "více věcma" budou především ty kola - asi takhle), pokud by někdo chtěl, abych mu přivezl ten samotnej nasávač třeba do Rožmberka, mohu poskytnout adresu psychiatra.
Ještě přidávám foto jak vypadá ten rám. Fotky zbytku můžu přidat taky, bude-li zájem.
Kola, přední rám, řetězy, nasávač - co zbylo po Nivě
Moderátor: Moderátoři
Kola, přední rám, řetězy, nasávač - co zbylo po Nivě
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
Re: Kola, přední rám, řetězy, nasávač - co zbylo po Nivě
Stále aktuální.
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
Re: Kola, přední rám, řetězy, nasávač - co zbylo po Nivě
Ahoj, měl bych zájem o ten nasavač kapoty. Ale leda poštou. Důležitá bude asi i fotka. Dej vědět
PEtr
PEtr
Lada Niva - Маша