Řekněme že jako rozcvičku na Jedovnici jsme si s mladou a Marinou střihli během soboty a neděle výlet do Jaroměřic nad Rokytnou u Moravských Budějovic. Za dva dny jsme najeli 462 km. Cestou tam jsme se stavovali na chatě na Sázavě a pak přes Čáslav, Havl. Brod, Jihlavu a M. Budějovice...cesta nazpět z Jihlavy přes Pelhřimov, Vlašim a Benešov zpět do Prahy. Je fakt, že jsem to nijak nehnal, cestovní rychlost pohodová 90-110, jen z Havl. Brodu na Jihlavu jsem tam měl chvilkama i 150
. Cestou nazpět už jsem jel volněji. Proběhlo měření spotřeby velmi sofistikovanou metodou tzv. od sucha do sucha
a dostal jsem se na neuvěřitelnou hodnotu 7,8 l/100 km
.
Než vyřeším pochromování sundaných dílů, tak jsem osadil plastovo-gumovo-pochromovano-povlakovou masku, která samozřejmě má nepatrně jiný rozměr než stará kovová, takže tam drží jen na krajních šroubech a ještě jsem musel z vnitřní strany vyštípat štípačkama mnoho plastových výlisků, které tam zbyly nejspíše jako výsledek odlévání do formy. Takže poučení pro příště, nekupovat nové díly, ale zrepasovat ty staré. Každopádně maska je bez znaku a nevypadá to tak šíleně jako bez ní, takže ji tam nechám, než pořeším tu starou...mřížky na kapotě a C-sloupcích jsou zbytečný luxus, bez těch to vydržím
.
Zde pár fotek: