Lada 1200s rallye
Moderátor: Moderátoři
Lada 1200s rallye
Nastal čas na změnu a proto prodávám svoji Ladu 1200s se kterou jsem letos jezdil sezonu amatérského rallye. Auto je postaveno a koupeno v maďarsku.
Motor 1550 - kovaný a odlehčený, ojnice Fiat, váha klikovky 10400g,snížená hlava (nevím kolik),vačka Havassy 296, A karburátor, setrvák z ocele odlehčený, spojka komplet Sachs, převodovka 5q, repasovaná zadní náprava, dif. 4,3 se samosvorem, přední kotouče vrtané, zadní bubny závodní obložení, podvozek je nějaký maďarský hp ,
skořepina, 6- bod pásy, baterka v kufru a jiné. Více info osobně. Kola dle výběru.
Cena k jednání 45 000
PS: auto letos nebylo horší jak 3 místo. Před posledním závodem jsem na 1 místě ve třídě nad 1400.
Prodej z důvodu koupě VFTS. Jo a ještě něco, pouze v celku, žádné dělení na kusy.
Motor 1550 - kovaný a odlehčený, ojnice Fiat, váha klikovky 10400g,snížená hlava (nevím kolik),vačka Havassy 296, A karburátor, setrvák z ocele odlehčený, spojka komplet Sachs, převodovka 5q, repasovaná zadní náprava, dif. 4,3 se samosvorem, přední kotouče vrtané, zadní bubny závodní obložení, podvozek je nějaký maďarský hp ,
skořepina, 6- bod pásy, baterka v kufru a jiné. Více info osobně. Kola dle výběru.
Cena k jednání 45 000
PS: auto letos nebylo horší jak 3 místo. Před posledním závodem jsem na 1 místě ve třídě nad 1400.
Prodej z důvodu koupě VFTS. Jo a ještě něco, pouze v celku, žádné dělení na kusy.
Re: Lada 1200s rallye
Nejake fotky? Ma to SPZ? Dekuji
Pošlete mi mejl, dám nějaký odkaz. SPZ to nemá ale můžu sehnat z jiného vozu.
V případě, že bude zájem je o motor, jsem ochotný jednat o prodeji. Našel jsem si uplatnění na zbytek auta.
-
Ahoj,,, prosim o foto na email crazyhooligan@seznam.cz mel bych zajem,,, diky Tomas
Nějaký odkaz na výdejka.
https://www.youtube.com/watch?v=lSkGRkphH54
https://www.youtube.com/watch?v=6IyOZIXyFYg
https://www.youtube.com/watch?v=lSkGRkphH54
https://www.youtube.com/watch?v=6IyOZIXyFYg
Trochu poladíme cenovku.
Celek 40
Motor 20
Auto bez motoru 20 (v podstatě cena diferenciálu a pásů).
Celek 40
Motor 20
Auto bez motoru 20 (v podstatě cena diferenciálu a pásů).
-
- Kontaktovat uživatele:
a co takhle výfuk? Bych bral
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
Hele to fakt ne, to už bych pak mohl rovnou dát auto po kusech.
Takhle mám uplatnění buď tak či tak. Když prodám motor tak dám do auta nový, o dost výkonnější. Auto se mi jako celek líbí a jde mi nyní hlavně o prodej motoru. Když se prodá celé tak bude VFTS.
Takhle mám uplatnění buď tak či tak. Když prodám motor tak dám do auta nový, o dost výkonnější. Auto se mi jako celek líbí a jde mi nyní hlavně o prodej motoru. Když se prodá celé tak bude VFTS.
Dobrý den. Hodil by se ten motor i na běžné ježdění po cestách? Nebo jen na blbnutí? A nebo na blbnutí na cestách? A co technická? Děkuji za odpověď
Vzhledem k tomu že tam není až tak vysoká vačka se s tím dá jezdit normálně. Jen to netáhne odspodu ale až tak od 2500 otáček. Od 4000 pak letí. Takže záleží na potřebách. Technická je v pohodě, motor je normální blok 1500 z 03.
Tím že je motor usazen na tvrdo houpe to celým autem, stačí dát seriové držáky motoru.
Tím že je motor usazen na tvrdo houpe to celým autem, stačí dát seriové držáky motoru.
Prodej momentálně pozastaven. Auto má předběžně nového majitele. V případě dokončení prodeje inzerát zruším.
Děkuji za pochopení.
Děkuji za pochopení.
Auto prodáno, můžeme zamknout.
Díky
Díky