3. Lada meeting Maďarsko
Moderátor: Moderátoři
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Re: 3. Lada meeting Maďarsko
Fotky i s popisky ode mě.
http://radekmb.rajce.idnes.cz/Soltvadkert_2015
http://radekmb.rajce.idnes.cz/Soltvadkert_2015
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
Bohužel spíše hodně jiná rota-střemhlav klesající fanatický plukovník jednotky kamikaze na pervitinu.S pumou pod sebou a samurajským mečem plus saké vedle pasu.Z toho se onen pilot jen tak nedostane.JmJ píše:Veverka na drogach, to je neco jako Rychla Rota?
--------------------
Cože se tedy stalo?
Extáze ani amfetamin to asi nebyl.Příznaky moc nesedí a ani to není nějak levný,aby to někdo někomu cízímu jen tak dával.
--
"Cosi" se popíjelo v feferonském kolektivu a tamní dívčina nabídla že si to toho dáme nějaký tři tabletky a bude to víc lepší nebo tak něco.Já v dobrém rozmaru,dobrém kolektivu a na dobrém výletu v cizině říkám proč ne-nechci vypadat jako suchar a ona přece není blbá,aby nám tam nacpala nějaký hrůzy (viz. výše).
Bylo mě "jasný" že se jedná o normální party tabletky co se prodávaj v obchodě(to samý jako energy drink).
Ze zbytkem "čehosi" jsem potom normálně odešel k našim lidem.jak dopadla ona a ostatní,nevím.
Muselo to být nějaký pěkný svinstvo-hádám benzodiazepam.Dá se to sehnat všude a velmi levně.
Některé jeho druhy už při prvním!!!! byť i náhodném požití vyvolávaj agresivitu.A stačí dodat pouhá 2-3 piva a
z koholiv se stane bezmozkový naprosto šílený berseker
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho, co jsi tam prováděl a dle všech příznaků, to zepam nebyl. Nedalo mi to a ještě včera, po celodenní únavné cestě, jsem do noci studoval účinky jednotlivých drog, a to i v kombinaci s alkoholem( samozřejmě z netu, ne na sobě).
To, co jsi prožíval, byl s největší pravděpodobností tzv. "bad trip", navozený kombinací extáze a alkoholu a ještě pravděpodobněji LSD a alkoholu. Nemohl jsi spát, trpěl jsi halucinacemi, vždyť jsi ani nevěděl, co je za den a chvílemi ani kde jsme. Měl jsi svalové tiky a křeče, oči vyvrácené tak, že ti bylo v podstatě vidět jen bělmo. Mám pokračovat dál?
To, co jsi prožíval, byl s největší pravděpodobností tzv. "bad trip", navozený kombinací extáze a alkoholu a ještě pravděpodobněji LSD a alkoholu. Nemohl jsi spát, trpěl jsi halucinacemi, vždyť jsi ani nevěděl, co je za den a chvílemi ani kde jsme. Měl jsi svalové tiky a křeče, oči vyvrácené tak, že ti bylo v podstatě vidět jen bělmo. Mám pokračovat dál?
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
No nic - tím bychom mohli tuto epizodu uzavřít.
A poučení by si z toho mohli vzít všichni co vědí, že alkohol (a přísady) nezvládají . L.
A poučení by si z toho mohli vzít všichni co vědí, že alkohol (a přísady) nezvládají . L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
-
- Kontaktovat uživatele:
vevevodo a byly ty holky aspoň pěkný ? Ale k věci hlavně ,že se ti nic nestalo a pro příště radši být rozumný chlap.. suchar by si nebyl,právě oni jsou mašťáci co berou drogy a myslí si ,že jsou někdo.
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Copak jemu. Hlavně že se nakonec nic vážného nestalo nikomu jinému.
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
-
- Kontaktovat uživatele:
to taky to máš pravdu
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Na první sraz jsem se nedostal, na druhý taky ne a na třetí kam jsem se nedostal, někdo uděla ostudu... no na čtvrtý asi nepojedu taky
Voda: možna by jsi byl pro někoho suchar, ale neměl by jsi teď pošramocenou pověst
Voda: možna by jsi byl pro někoho suchar, ale neměl by jsi teď pošramocenou pověst
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Ups,samo lepší No,dokončím to.
Studoval jsem to taky a ne že by to nebylo totálně jedno,bylo to moje selhání,přesto stále věřím spíše na zepan,jak jsem se dočetl tak mě překapilo jak menšina jeho druhů dokáže být hodně brutálním svinstvem-samozřejmě i s těmito příznaky.Navíc to má každá lékarna a standartně pochopitelně v "fungující" koncentraci.
"laskominku" LSD si bohužel dokáži představit ještě mnohem hroznější.
-------------
Moje poslední taková doufám trochu obhajobná připomínka v téhle katastrofální věci je fakt,že bych si žádný svinstvo nikdy nevzal.Ani trochu.
Odjakživa vím že extáze/pervitin s mojim velmi nízkým tlakem je koleda leda tak o rychlej kolaps.No a houby/LSD tam je to ještě "lepší",vidina desetihodinového psychotripu a následný let z balkonu ....
žigul01:jo,prostě navenek normální parta.Byl jsem u nich chvilu i den předtím.
Studoval jsem to taky a ne že by to nebylo totálně jedno,bylo to moje selhání,přesto stále věřím spíše na zepan,jak jsem se dočetl tak mě překapilo jak menšina jeho druhů dokáže být hodně brutálním svinstvem-samozřejmě i s těmito příznaky.Navíc to má každá lékarna a standartně pochopitelně v "fungující" koncentraci.
"laskominku" LSD si bohužel dokáži představit ještě mnohem hroznější.
-------------
Moje poslední taková doufám trochu obhajobná připomínka v téhle katastrofální věci je fakt,že bych si žádný svinstvo nikdy nevzal.Ani trochu.
Odjakživa vím že extáze/pervitin s mojim velmi nízkým tlakem je koleda leda tak o rychlej kolaps.No a houby/LSD tam je to ještě "lepší",vidina desetihodinového psychotripu a následný let z balkonu ....
žigul01:jo,prostě navenek normální parta.Byl jsem u nich chvilu i den předtím.
- Křečík Barbuška
Ja nevim, asi jsem vyrustal (byl deformovan) ve spatne dobe, ale zobnout si prasecek od nezname smazky, ktere mozna ani nerozumim a to prosim v cizi zemi a zalit to chlastem ... jeste, ze travim dovolene naprosto bez fantazie v tuzemskych lesich u rybnika .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Víš, co je zajímavé? Vidím od tebe první normálně napsaný příspěvek po asi roce. Že by kruté vystřízlivění? Začni ze sebou něco dělat, protože jedeš cestu do pekel. A až potom se dá uvažovat o omluvě nebo odpuštění.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
No oni vypadali normálně.Koko Loko píše: nezname smazky, ktere mozna ani nerozumim a to prosim v cizi zemi .
Napsal jsem velmi omluvný email do LCH,snad to budou brát
Zdravím všechny příznivce Ladaklubu. Po delší době jsem se opravdu vážně rozhodl, že vytáhnu svoji skoro zapomenutou 2101 a pojedu s ní do Maďarska na sraz. Na jaře spolehlivě fičela na stk, tak jsem pevně věřil že nastartuje na brnk i po čtvrt roce a doveze mně spolehlivě do Soltvadkertu. Ve čtvrtek večer jsem se synkem vydal směr garáž. První nástrahu jsem překonal páčidlem, neboť vrata od garáže byly popadené, zarezlé a nešly normálně klíčem otevřít. Lebedu u vrat jsem vytrhal a po 20 minutách lomcování za kliku za pajsr, jsem spatřil svoje vozidlo. Protože není v garáži místo na experimenty a není tam ani světlo, vytlačil jsem auto dolů na cestu. Po nacepování jsem zjistil, že teče po motoru benzin z pumpy. Pokus o výměnu membrány při baterce a v deštivém počasí se nepodařil. Další past mě čekala v podobě nefunkční baterky. Nakonec jsem to odpískal, řešil jsem jak auto ve dvou lidech žduchnout zpět přes hrb do garáže na mírném svahu. Měl jsem kliku, že Žiguli má kliku Trochu jsem přes jedničku zamotal a Žigul tam vklouzl skoro sám. Představa že budu narychlo v pátek kupovat díly a při cestě do Maďarska řešit oranžový žmolky, který určitě nalítaly do karburátoru ze ztrouchnivělé membrány mě natolik demotivovala, že jsem raději o víkendu pomáhal manželce s rekonstrukcí bydlení Tak snad příště...Radek
Půjdu do sebe,budu se zpytovat .Do nového roku nebudu chodit na forum a nepojedu do jedovnice,navíc ta ostuda .
Svoje drobné závazky pro Maja,Lukyho i Krokodýla samozřejmě splním dle plánu.
Svoje drobné závazky pro Maja,Lukyho i Krokodýla samozřejmě splním dle plánu.
Běž do sebe a přestaň blbnout. Do špatný společnosti se dá dostat lehce, za to vyhrabat se z ní už tak lehký není. Co se stalo, stalo se. Teď je potřeba zpytovat svědomí, koupit kytku, přilézt po kolenou a všem se omluvit. Zalézt do nory a čekat až to vyšumí, nic neřeší. Ba naopak ...
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/