Moderátor: Moderátoři
Není potřeba, ta je nezpochybnitelnáLaďuša píše:Zase si tu dokazujete ňákou nadřazenost nad tdi nebo co?
S tim slovenskem to nebude tak horky. Tvrdi, ze tam jezdi, ale misto toho se zasiva v Lidecku na benzince a chrni.Michal Pokorný píše:Již mám hotovo. Ale ředitelský vůz již chřadne, tedy si zatím v klidu pořiď řidičák na bus a až ta SORka půjde z kola ven, tak ti ji zamluvím, ju?![]()
![]()
Budeš moci vozit na Slovensko komplet celou rodinku a těch věcí co odvezeš..... a to vše za spotřebu na kterou si byl řadu let zvyklý
To byl asi zrovna v práciJmJ píše:S tim slovenskem to nebude tak horky. Tvrdi, ze tam jezdi, ale misto toho se zasiva v Lidecku na benzince a chrni.Michal Pokorný píše:Již mám hotovo. Ale ředitelský vůz již chřadne, tedy si zatím v klidu pořiď řidičák na bus a až ta SORka půjde z kola ven, tak ti ji zamluvím, ju?![]()
![]()
Budeš moci vozit na Slovensko komplet celou rodinku a těch věcí co odvezeš..... a to vše za spotřebu na kterou si byl řadu let zvyklý
JmJ píše:S tím Slovenskem to nebude tak horký. Tvrdí, že tam jezdí, ale místo toho se zašívá v Lidečku na benzince a chrní.
Byl přistižen při "hlasitém" přemýšlení a teď se z toho snaží vykecatKola-loka píše:Navíc jsem nespal, jen hluboce přemýšlel a soustřeďoval se na další jízdu ušlechtile hranatým VAZem.