nekdy nekde jsem zaslech (zacet?) ze existuji i taci, co v ramci zachovani historicke puvodnosti vozidla chteji jezdit na techle puvodnich slupkach, ktere se vyhazovaly hned po dodani auta z ruska
takze pokud o to nekdo ma zajem tak osobni odber v praze, roztokach u prahy, nebo zruci nad sazavou, dejme tomu jeste pristi tyden.
pak asi s cistym svedomim poletej do sberu a az zas nekdo bude brecet jak jsem mohl vyhodit takovou raritu tak mu ukazu tenhle inzerat. http://last-degen.rajce.idnes.cz/Prebyt ... 172035.jpg 2 fotky
Fiat 126, 1988 - low daily Fiat 126, 1982 - barbie car Vaz 2102, 1980 - pi-vaz Vaz 2103, 1978 - expediční speciál Vaz 2103, 1973 - rat rod
Vzorek vpravo jsem měl na rezervě v Maluchu. Teď mám asi tu samou na ztenčený rezervě v Seicentu. Kdyby tam nebyly ty "zoubky" na boku, věřil bych, že je nová. Takhle to vypadá z té fotky na polský protektor či co, protože já na ní ty zoubky nemám.
bohuzel jsem gumu nevzal. majitel je velmi ochotny, ale zjistili jsme ze to je pneu na 2101, tudiz uzsi rozmer nez potrebuji na svoji 2103. skoda. jeste jednou majitelovi dekuji za ochotu a omlouvam se za zmatek...