Ruské národní auto...
Moderátor: Moderátoři

. Bavil jsem se tak dobře, až jsem prošvihnul pana Tučka. Hlavně že sebou táhnu "jeho" knížku a abych ji doma nezapomněl, poněvadž jsem hlava děravá, měl jsem zadané dvě upomínky v mobilu ... Poprvé jsem nejel spanilou jízdu. Představa, že předemnou bude dvě hodiny smrdět nějaký žigulík byla tak zdrcující, že jsem raději sbalil harém a vyrazil do kempu. Tam jsme s holkama, Láďou a MacGiverem objevili Sašu, dali pivko a vyrazili tour de beer do skal. Bylo to krásné zpestření sobotního odpoledne, kdy jsme nádhernou procházku prokládali pivkem. Návrat do kempu byl ve znamení sportu. První žigulík o kterého jsem se opřel se najednou chtěl tlačit. Tak jsem tlačil... Kempový večer pro mne probíhal již v tradičním duchu. Prvně jsem dělal zagorku, ale nakonec jsem se stejně opil. No, ale zvládl jsem to bez výstražného trojúhelníku
 . Bavil jsem se tak dobře, až jsem prošvihnul pana Tučka. Hlavně že sebou táhnu "jeho" knížku a abych ji doma nezapomněl, poněvadž jsem hlava děravá, měl jsem zadané dvě upomínky v mobilu ... Poprvé jsem nejel spanilou jízdu. Představa, že předemnou bude dvě hodiny smrdět nějaký žigulík byla tak zdrcující, že jsem raději sbalil harém a vyrazil do kempu. Tam jsme s holkama, Láďou a MacGiverem objevili Sašu, dali pivko a vyrazili tour de beer do skal. Bylo to krásné zpestření sobotního odpoledne, kdy jsme nádhernou procházku prokládali pivkem. Návrat do kempu byl ve znamení sportu. První žigulík o kterého jsem se opřel se najednou chtěl tlačit. Tak jsem tlačil... Kempový večer pro mne probíhal již v tradičním duchu. Prvně jsem dělal zagorku, ale nakonec jsem se stejně opil. No, ale zvládl jsem to bez výstražného trojúhelníku   

Doufám, že jsi k tlačení použil to správné svalstvo, resp. že jsi v dalším popisu nic zajímavého nevynechal.Vašátor píše:...První žigulík o kterého jsem se opřel se najednou chtěl tlačit. Tak jsem tlačil... Kempový večer pro mne probíhal již v tradičním duchu.
 J.
  J.
 ►Stodolní II◄
 ►Stodolní II◄  Estonian-czech crazy night
 Estonian-czech crazy night  Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
  Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!  Tři sestry <|||> Ladagang
   Tři sestry <|||> Ladagang  °Expedice Eesti 2010°
 °Expedice Eesti 2010° keréklampás
 keréklampás 
Aha, tak proto měli všichni mokrý botyjacek píše:Doufám, že jsi k tlačení použil to správné svalstvo, resp. že jsi v dalším popisu nic zajímavého nevynechal.Vašátor píše:...První žigulík o kterého jsem se opřel se najednou chtěl tlačit. Tak jsem tlačil... Kempový večer pro mne probíhal již v tradičním duchu.J.

Hnáty jsem měl mokrý možná asi jenom já , protože jsem byl přímo u zdroje té tekutiny co tekla přes motor - výfuk na měMarťas píše:Aha, tak proto měli všichni mokrý botyjacek píše:Doufám, že jsi k tlačení použil to správné svalstvo, resp. že jsi v dalším popisu nic zajímavého nevynechal.Vašátor píše:...První žigulík o kterého jsem se opřel se najednou chtěl tlačit. Tak jsem tlačil... Kempový večer pro mne probíhal již v tradičním duchu.J.