![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
06 je moc pěkná, taky mám jednu, ale stále pokukuju po 03. Z té je cítit asi trochu víc elegance té Itálie, 06 je už trochu posovětštělá, ale stále velice pěkná. Koukám, k dokonalosti chybí jen znak na masku. Ať dělá jen radost
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Moderátoři
Bohužel nedá. Je to karburátor. Takže při přechodu z benzínu na plyn musíš napřed vyjet benzín z plovákovky a teprve potom pustit plyn (jinak to udusíš bohatou směsí). Při přechodu z plynu na benzín zase chvíli trvá, než pumpa natlačí benzín do plovákovky. L.Soty píše:Ty přechody jsou hrozné no ,,, Dá se to nějak lépe vyřešit to přepínání ? ...
To ale není provedení vhodné na "kulaťáky" ale na "hrany" 2105 a 07. Jednokusý plastový výlisek s vystouplým okrajem + nápisem a to přetažené stříbrnou barvou.
jediny palivovy filtr od vyroby je na karbecu hned za vstupem paliva. zespod je sroub cca 13, ten vysroubovat a vypadne sitko. je vhodne koupit univerzalni filtr a dat ho na hadici pred cerpadlo.Soty píše:Chlapy poradíte mě někdo kde se u 2106 nachází palivový filtr ? Neměl by být před pal. čerpadlem? Já ho tam nemám tak nevým jestli je někde jinde schovaný ...![]()
![]()
PřitlačJmJ píše:... sroub cca 13, ...