Mnichovo Hradiště 2015 - volné tlachání
Moderátor: Moderátoři
Re: Mnichovo Hradiště 2015 - volné tlachání
Ohledně sprintu to i přes absenci Guru vidím dobře.Jedinou hrozbu vidím v tom,aby nás cestou nějací zelení mužíci neunesli do UFO.
jackal i krolododýl už praxi mají,kdyby něco"""" jestli budu stát tam nebo tam,je jedno,eventuelně to prostřídáme.
Doufám že tam na sprinty bude se mnou navíc "můj" třetí člověk,ale budu počítat i s jackalem.
prosím o nějakou dvojici PMR! ostatní propriety dovezu,jmenovitě:Stopky,AKU,excel od velkýho Billa(doma),židlu.
Dokonce i jako novinka bude lada vlajka.
""""jackal i hlodavec budou letos také sprintovat jako vzteklí nebo resp. nakaženi vzteklinou ,ale nějak to ošefuju
jackal i krolododýl už praxi mají,kdyby něco"""" jestli budu stát tam nebo tam,je jedno,eventuelně to prostřídáme.
Doufám že tam na sprinty bude se mnou navíc "můj" třetí člověk,ale budu počítat i s jackalem.
prosím o nějakou dvojici PMR! ostatní propriety dovezu,jmenovitě:Stopky,AKU,excel od velkýho Billa(doma),židlu.
Dokonce i jako novinka bude lada vlajka.
""""jackal i hlodavec budou letos také sprintovat jako vzteklí nebo resp. nakaženi vzteklinou ,ale nějak to ošefuju
Toalety?? Bez těch to nedáme
Kdo pojede na spanilku a bude mít CB? Jsou potřeba ještě aspoň 2, lépe tři (předek, střed, konec kolony)
A PMR pro sprinty. J.
Kdo pojede na spanilku a bude mít CB? Jsou potřeba ještě aspoň 2, lépe tři (předek, střed, konec kolony)
A PMR pro sprinty. J.
PMR se pokusím zajistit, o jedněch vím. Neznám ale stav, ten budu vědět snad v pondělí.
2103 1.5. r.v.1977
2111 1.5 16V r.v.2001 (JMJ´s EX)
2112 1.5 16V r.v.2005 +9.12.2022
105SP - kukačka:)
R. Scenic 2005 1.6 16V
2111 1.5 16V r.v.2001 (JMJ´s EX)
2112 1.5 16V r.v.2005 +9.12.2022
105SP - kukačka:)
R. Scenic 2005 1.6 16V
Cb mám spanilku jezdím nejradši na konci.
Počítám i se stolkem a židlí pro p.Tucka.
Počítám i se stolkem a židlí pro p.Tucka.
®; Člen LKCS
Chestere,to by bylo výborný,PMR je na sprint důležitá a já bohužel nemám.
Ještě drobnost,proč mám brát notebook papír,plavecký stopky a excel potom doma,ostatně K-L to tak dělá taky tak.Ale nemám problém nějaký vzít.
Dejme tomu si vystačím ze svou ladavlajkou.Ale pokud bude Marcelino tak hodný a doveze zase semafor,hodtě ho prosím někam do startovního prostoru.baterku mám druhou z kombajnu.
Přijedu asi až v sobotu ráno na plac,dojedou se mnou další 1-2 lidi pro sprint,tudíž jackala asi zneužiju jen pro pár startů,třeba když budu zrovna závodit sám.Tady by neměl být problém.
Ještě drobnost,proč mám brát notebook papír,plavecký stopky a excel potom doma,ostatně K-L to tak dělá taky tak.Ale nemám problém nějaký vzít.
Dejme tomu si vystačím ze svou ladavlajkou.Ale pokud bude Marcelino tak hodný a doveze zase semafor,hodtě ho prosím někam do startovního prostoru.baterku mám druhou z kombajnu.
Přijedu asi až v sobotu ráno na plac,dojedou se mnou další 1-2 lidi pro sprint,tudíž jackala asi zneužiju jen pro pár startů,třeba když budu zrovna závodit sám.Tady by neměl být problém.
pardon za dvojspříspěvek,ale hodím sem klasicky něco o "veřejné bezpečnosti" při sprintech
1)před sprintem nepít.Ano,pivo je také alkohol a hlavně opilý řidič řadí pomaleji
2)tak nějak dodržovat instrukce pořadatelů i mně
3)Pokud máte pásy,připoutat se.Nikdy nemůžeme vyloučit na dráze defekt,hejkala,myslivce,zajíce,hlodavce nebo v extrému letadlo,ufony či létající ponorku a vidina sprintů 2016 v mundůru na ruzyňi není moc lákavá
Ode mne vše.těším se na výkony OHC z Tojlatti a dvoutaktů od DeDeRonských kružítkářů !
1)před sprintem nepít.Ano,pivo je také alkohol a hlavně opilý řidič řadí pomaleji
2)tak nějak dodržovat instrukce pořadatelů i mně
3)Pokud máte pásy,připoutat se.Nikdy nemůžeme vyloučit na dráze defekt,hejkala,myslivce,zajíce,hlodavce nebo v extrému letadlo,ufony či létající ponorku a vidina sprintů 2016 v mundůru na ruzyňi není moc lákavá
Ode mne vše.těším se na výkony OHC z Tojlatti a dvoutaktů od DeDeRonských kružítkářů !
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Nevěřím vlastním očím, co se tady řeší za cipoviny ... Zaprvé nevšiml jsem si na žádném ročníku žádné oktávky nebo Fiatu stát mezi ladama přímo na očích, max moskviče a traboše, vždy jsme stáli "bokem", takže řešíte hovna a je to k ničemu Za druhé, když si chcete udělat výstavku Lada vozů, tak to řeště opačně, udělejte si výstavku Lada vozů někde u vjezdu třeba a né že tady budete fňukat, ať stojí nelady někde bokem, nejlépe aby nebyly vidět, blbounci ...
Letos sraz nestíhám, ale asi mě to už ani nesere, mrzí mě že nepokecám s radkem, králem, chachar klubem a ještě s pár jedincema, které bych možná napočítal na jedné ruce, ale s těma se třeba domluvím i jindy a podnikneme třeba něco příjemnějšího soukromě. Vlastně nevím jestli ještě někdy budu chtít někam jet, abych podpořil klub členským příspěvkem, vjezdem na plochu (neLadou) a pak četl takové debiloviny na klubu
Letos sraz nestíhám, ale asi mě to už ani nesere, mrzí mě že nepokecám s radkem, králem, chachar klubem a ještě s pár jedincema, které bych možná napočítal na jedné ruce, ale s těma se třeba domluvím i jindy a podnikneme třeba něco příjemnějšího soukromě. Vlastně nevím jestli ještě někdy budu chtít někam jet, abych podpořil klub členským příspěvkem, vjezdem na plochu (neLadou) a pak četl takové debiloviny na klubu
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Jasně, výstava žigulů na ladasrazu nejlépe mimo území letištěAtex píše:Za druhé, když si chcete udělat výstavku Lada vozů, tak to řeště opačně, udělejte si výstavku Lada vozů někde u vjezdu třeba a né že tady budete fňukat, ať stojí nelady někde bokem, nejlépe aby nebyly vidět, blbounci ...
jakkoliv jsem souhlasil a rozuměl si s oběma nesvářenýma stranama,Teď mě trochu připadne,že "zastánci ne-lady" dostávaj přímo masovej hysterák,dávám svůj hlas ladušoj a mzecoj a mě je to jedno.
Ale k věci.Všiml jsem si že nikdo nedělá diplomy.OK,nějaký zprasím,teda jako jenom ty na sprint.
Letos tomu dám trochu změnu a napětí.budem oceňovat pouze první a druhé místo,stejně sprinterů moc není
.
Kdokoliv bude chtít to jet s "cizím" autem,bez problémů může a v bude pak i v tabulce.Já nevidím problém.
Takže soutěž bude letos veskrze taková:
1-kategorie: RVHP celkově
2: lada do 1300ccm
3:lada do 1500ccm
4:lada neomezeně
5:bonusová soutěž dvoutaktů pro naše kolegy z "DDR"
Ale k věci.Všiml jsem si že nikdo nedělá diplomy.OK,nějaký zprasím,teda jako jenom ty na sprint.
Letos tomu dám trochu změnu a napětí.budem oceňovat pouze první a druhé místo,stejně sprinterů moc není
.
Kdokoliv bude chtít to jet s "cizím" autem,bez problémů může a v bude pak i v tabulce.Já nevidím problém.
Takže soutěž bude letos veskrze taková:
1-kategorie: RVHP celkově
2: lada do 1300ccm
3:lada do 1500ccm
4:lada neomezeně
5:bonusová soutěž dvoutaktů pro naše kolegy z "DDR"
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych byl pro 3 mista na sprintech a když už rozděleni tak na Lada zadni nahon a Lada předni nahon, to mam aspoň jistotu 1 mista
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Dobře 3 místa možná budou,i kdy žje náas málo,ale jako zbytek?Přijede jackal nebo seríová 01 s turbem a kde potom budeš
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Však ja se nebranim rozděleni, předni a zadni nahon a to mam vyhru jistou
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
?Zbytečný podle mě,protekce zabíjí!A bude sleva na tvoje ND
komentáře Iva,Atexe, a i Radka MB fakt nechápu.je to na mě moc.ne vlastně,já chci jezdit v ladě,a zejména na lada srazu tak nějak nejvíc.ale jo.já jsem jenom chudák a sociál v ladě
komentáře Iva,Atexe, a i Radka MB fakt nechápu.je to na mě moc.ne vlastně,já chci jezdit v ladě,a zejména na lada srazu tak nějak nejvíc.ale jo.já jsem jenom chudák a sociál v ladě
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Aha protekce, to si měl rovnou řict, že chceš na "kávu" nebo slevu na ND ok tak rozdělovani bejt nemusi
však se nějak domluvíme a změříme to
Ale to ostatní....ne nebudu nic psát.Už jenom čumím,ostatní se s tím poperou
Ale to ostatní....ne nebudu nic psát.Už jenom čumím,ostatní se s tím poperou