Mnichovo Hradiště 2015 - volné tlachání
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mnichovo Hradiště 2015 - volné tlachání
Tak ... to bychom měli ... o disciplínu méně ... sprint a Koko-Loko je taky v ohrožení, dtto jizda zručnosti a Vašátor ... takže kdo z Vás se o to postará L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Jen pro informaci tem brigadnikum na trideni aut. Pres SZ komunikuji s Andreasem z nemecka a pise ze prijede cca 20 osob s cca 10. auty znacek Trabant Wartburg a samo ze Lada.
®; Člen LKCS
- Křečík Barbuška
K-L na sraz nejede i kdyz by chtel tudiz sprinty delat nebude. Takze nemusite dumat jestli je bude delat a muze se toho nekdo z vesela ujmout.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Počkej?? A kde budeme s Laďušou spát??
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Jeee, pohskorpete se pred srazem, to je k nezaplaceni. Hlavne kdyz se spolem pak ozerete a takove kokotiny nebudete resit.
Dulezitejsi mi prijde to, ze by se mohli najit novy lidi, kteri se postaraji o discipliny.
Jak je to s kuzely a znackami? Na rovinu napisu, ze uvazuju o tom, se po sraze potoulat po cechach a uplne se netesim na to, ze budu vozit znacky v kufru. Ale pokud se nikdo nehlasi, tak znacky i kuzely dovezu.
Veverka ma zkusenosti se sprinty, tak by mohl zaskolit krokodyl a mohli by to spachat spolem.
Nevim, jestli nekdo pomahal vasatorovi s jizdou zrucnosti. Kdyby ho nekdo vystridal, urcite by se nezlobil.
Tak prosim nereste blbosti a hlaste se o ukoly.
Dulezitejsi mi prijde to, ze by se mohli najit novy lidi, kteri se postaraji o discipliny.
Jak je to s kuzely a znackami? Na rovinu napisu, ze uvazuju o tom, se po sraze potoulat po cechach a uplne se netesim na to, ze budu vozit znacky v kufru. Ale pokud se nikdo nehlasi, tak znacky i kuzely dovezu.
Veverka ma zkusenosti se sprinty, tak by mohl zaskolit krokodyl a mohli by to spachat spolem.
Nevim, jestli nekdo pomahal vasatorovi s jizdou zrucnosti. Kdyby ho nekdo vystridal, urcite by se nezlobil.
Tak prosim nereste blbosti a hlaste se o ukoly.
VAZ 2104 1.3 1989
- Crocodile
- Kontaktovat uživatele:
Já bych docela rád pomohl, jenže ten víkend musím být u vystavovaných vozidel na výstavě v Lysý, takže bude zázrak jestli se ukážu na srazu aspoň na otočku Ale zkusím to vynahradit v Jedovnici kde rád s něčím pomůžu
Jinak do budoucna uvažuju zakoupit nějaký kužely pro sebe, jen to prostě nebude hned...
Jinak do budoucna uvažuju zakoupit nějaký kužely pro sebe, jen to prostě nebude hned...
2101 (1976)
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy: Lada a UAZ
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy: Lada a UAZ
LK: Huh, Luďku, máš to vůbec nějak v rukách, nebo to letos pojede neřízeně samospádem? Jičín vypadá ok, ještě ti dám zítra vědět.
Radúz: S tím se už od loňska počítá a nebude to dělat problém. Němci jsou disciplínovaní, na rozdíl od některých našich lidí. A bude to samostatná jednotka, tak, jako vloni, bez potíží, v pohodě.
Tom: Mně je to taky jedno. Debata se vedla slušným způsobem jen o tom, zda neoddělit auta jiných značek od lad, třeba na protější stranu. Osobně bych se za to docela přimlouval. Na fotkách totiž směska všeho možného nevypadá moc přesvědčivě jako dokument z Ladasrazu. Ponechme to ale na soudnosti těch, co nepřijedou s ladou, jak napsal JmJ. Holt když nebude dobrá vůle, přijde na řadu vůle Boží...
Radek mb: Proč tady zbytečně prudíš kvůli prkotině? Jestli se chceš setkat se známými, tak přijeď; jestli ne, tak zkrátka ušetříš tu naftu J.
Radúz: S tím se už od loňska počítá a nebude to dělat problém. Němci jsou disciplínovaní, na rozdíl od některých našich lidí. A bude to samostatná jednotka, tak, jako vloni, bez potíží, v pohodě.
Tom: Mně je to taky jedno. Debata se vedla slušným způsobem jen o tom, zda neoddělit auta jiných značek od lad, třeba na protější stranu. Osobně bych se za to docela přimlouval. Na fotkách totiž směska všeho možného nevypadá moc přesvědčivě jako dokument z Ladasrazu. Ponechme to ale na soudnosti těch, co nepřijedou s ladou, jak napsal JmJ. Holt když nebude dobrá vůle, přijde na řadu vůle Boží...
Radek mb: Proč tady zbytečně prudíš kvůli prkotině? Jestli se chceš setkat se známými, tak přijeď; jestli ne, tak zkrátka ušetříš tu naftu J.
- Michal Ltm
- Kontaktovat uživatele:
Rad s necim pomohu.Luděk Musil píše:Tak ... to bychom měli ... o disciplínu méně ... sprint a Koko-Loko je taky v ohrožení, dtto jizda zručnosti a Vašátor ... takže kdo z Vás se o to postará L.
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že jsem nebyl pochopen. Rozhodně jsem nechtěl komukoli zakazovat vstup nebo vjezd na plochu. Je jasné, že s dalšími roky budou Lada auta na srazech pravděpodobně ubývat a budou je střídat jejich náhrady.
Ale je to zejména Ladasraz a ten by měl být o autech Lada a jejich fandech. Pokud z různých důvodů člověk nemůže přijet Ladou, nic se neděje. Jen by neměl parkovat mezi žigulíky, ale někde opodál. Místa je na té stojánce dost.
A že chce parkovat vedle svých kamarádů? Těch pár kroků navíc snad za ty pěkné fotky a pocit ze spousty žigulíků vedle sebe stojí, ne? Rozbít to Oktávií, Fiatem nebo jiným autem proto, abych parkoval o 50 metrů blíže svým kamarádům? No nechám to na vás. V loňských ročnících se moderní auta parkovala opodál až na pár výjimek automaticky, snad tomu bude s ubývajícími žigulíky a přibývajícími ostatními auty stejně.
S moderními (neLada) auty na spanilce nesouhlasím. Pokud tam bude nějaký trabant nebo Moskvič, tak budiž. Ale jet tam s Oktávií nebo třeba novým Volkswagenem? To se mi nelíbí. A to ani na konci. Tímto nabízím tři místa k sezení ve svém VAZu na spanilce pro ty, co nemohou přijet Ladou.
Pokud po mě chcete nějakou pomoc s organizací, tak se klidně hlásím. Nemám čas ale nic připravovat v týdnu, jsem v práci do noci a v pátek netuším v kolik přijedu. Mohu sloužit jen jako "maso" na věci, které budou potřeba.
Ale je to zejména Ladasraz a ten by měl být o autech Lada a jejich fandech. Pokud z různých důvodů člověk nemůže přijet Ladou, nic se neděje. Jen by neměl parkovat mezi žigulíky, ale někde opodál. Místa je na té stojánce dost.
A že chce parkovat vedle svých kamarádů? Těch pár kroků navíc snad za ty pěkné fotky a pocit ze spousty žigulíků vedle sebe stojí, ne? Rozbít to Oktávií, Fiatem nebo jiným autem proto, abych parkoval o 50 metrů blíže svým kamarádům? No nechám to na vás. V loňských ročnících se moderní auta parkovala opodál až na pár výjimek automaticky, snad tomu bude s ubývajícími žigulíky a přibývajícími ostatními auty stejně.
S moderními (neLada) auty na spanilce nesouhlasím. Pokud tam bude nějaký trabant nebo Moskvič, tak budiž. Ale jet tam s Oktávií nebo třeba novým Volkswagenem? To se mi nelíbí. A to ani na konci. Tímto nabízím tři místa k sezení ve svém VAZu na spanilce pro ty, co nemohou přijet Ladou.
Pokud po mě chcete nějakou pomoc s organizací, tak se klidně hlásím. Nemám čas ale nic připravovat v týdnu, jsem v práci do noci a v pátek netuším v kolik přijedu. Mohu sloužit jen jako "maso" na věci, které budou potřeba.
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
Vidis, tak muzes jit s veverkou na sprint. Muzes to brat jako team building (bleeding?) Veverka by asi zas mackal start a ty bys byl na konci mereneho useku, vydaval povel ke startu a mackal stopky a psal cas a jakozto it znaly clovek bys pak udelal vyhodnoceni Tesis se?mceza píše: Pokud po mě chcete nějakou pomoc s organizací, tak se klidně hlásím. Nemám čas ale nic připravovat v týdnu, jsem v práci do noci a v pátek netuším v kolik přijedu. Mohu sloužit jen jako "maso" na věci, které budou potřeba.
VAZ 2104 1.3 1989
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Výborně! Tak se mi to líbí
TAkže letos sprinty dělá Láďa Veverka alias Voda a Martin alias MCeza
Ještě potřebuju ze dva člověky na jízdu zručnosti.
Vypsal bych disciplínu, kterou před dvěma ( ) lety pořádal Majo, zvanou "ZAVÁZANÉ OČI" . Získám organizátory
L.
TAkže letos sprinty dělá Láďa Veverka alias Voda a Martin alias MCeza
Ještě potřebuju ze dva člověky na jízdu zručnosti.
Vypsal bych disciplínu, kterou před dvěma ( ) lety pořádal Majo, zvanou "ZAVÁZANÉ OČI" . Získám organizátory
L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych se více hlásil na jízdu zručnosti
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
K tvemu prani bude prihlednuto, ovsem zatim pocitej se sprinty. Pokud se nekdo na sprint prihlasi, tak budes uvolnenmceza píše:Osobně bych se více hlásil na jízdu zručnosti
VAZ 2104 1.3 1989
JmJ + LM: hlásil se tady ochotně Michal LT - tak se domluvte.
Čtěte a doplňujte organizační zajištění srazu - viz oficiální téma!!! http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... 54#p436654
Čtěte a doplňujte organizační zajištění srazu - viz oficiální téma!!! http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... 54#p436654
Hlásím se jako náhradník za Mcezu jako pomocník sprintů , třeba si naměřím dobrý čas .