vozítko na cestu do práce a okolo baráku
Moderátor: Moderátoři
vozítko na cestu do práce a okolo baráku
Obracím se na vás s drobným dotazem.Na podzim mě končí stk na nivě a další už dělat nebudu.
Budu ji muset nahradit něčím jiným-břichoplazem.
O spotřebu mě ani tak nejde (pokud to bude méně než niva,budu rád).Hlavně nízká cena ND a opravitelnost v polních podmínkách. (Bez ŘJ, lambd, váhy a jiných kurvítek znepříjemňující život).
Moje představa je žigul, škoda 120, maluch a nebo nějaký malý nafťák se zaplaceným eko.Víc než 15-20 tisíc dávat nechci.
napadá vás něco jiného než kolo ?
Budu ji muset nahradit něčím jiným-břichoplazem.
O spotřebu mě ani tak nejde (pokud to bude méně než niva,budu rád).Hlavně nízká cena ND a opravitelnost v polních podmínkách. (Bez ŘJ, lambd, váhy a jiných kurvítek znepříjemňující život).
Moje představa je žigul, škoda 120, maluch a nebo nějaký malý nafťák se zaplaceným eko.Víc než 15-20 tisíc dávat nechci.
napadá vás něco jiného než kolo ?
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Re: vozítko na cestu do práce a okolo baráku
Toto by nestačilo? http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?f=33&t=20601
VAZ 1117
Cokoliv jenom toto ne to už radši toho malucha.Sice mám 115 kg a skoro 190cm tak prý se do něj vlezu podle známého co s tím kdysi jezdil, případně přešrubovat kolejnice sedáku.
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
Prodal bych pěknou 2101.Více na tel.602132238
Mušketýr
Mušketýr
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238
Babetaropák píše:napadá vás něco jiného než kolo ?
Ušetrime korunu, nech to stojí milión.
Sme bohatý, že si kupujeme lacné veci...
Jedine Madit M8AD
Jedine Madit M8AD
Vždyť sem psal 115kg
Tak Fichtlropák píše:Vždyť sem psal 115kg
-
Zas bych to neviděl tak zle. Požadavky kladené jsou vesměs na auto před rokem 89. Ale proč se s takovou postavou soukat do 126p, která bude stejně shnilá, nebo ne pod 20 tis???.
Vůbec bych se nebál nějaké pěkné Felicie, kterých je všude plno za babku, s motorem 1,3jsou to vesměs spolehlivá auta a vše se dá dobře a za babku sehnat. Pokud bych se chtěl uchýlit ještě k větší historii, tak snad Favorit, ale starší ne, těch je ale pěkných málo a o to více rostou ceny. H
Vůbec bych se nebál nějaké pěkné Felicie, kterých je všude plno za babku, s motorem 1,3jsou to vesměs spolehlivá auta a vše se dá dobře a za babku sehnat. Pokud bych se chtěl uchýlit ještě k větší historii, tak snad Favorit, ale starší ne, těch je ale pěkných málo a o to více rostou ceny. H
Škoda že už nejsou ND na veverkovo servisní trojkombo trabi,W353 a Moskvič 15000
chce nieco jednoduche lacne, tak ja by som volil asi skodofku sice v zime menej kuri ale inak aj so spotrebou bude spokojny
Jedine Madit M8AD
Jedine Madit M8AD
Felda a neni co resit. Levna oprava, snadna oprava, dostupnost dilu, spolehlivost, spotreba.
VAZ 2104 1.3 1989
to je pravda... ja som siel raz na felde1,3 600km s toho 400km po dialnici 140-150km/h a spotreba 6,2l/100km, za 300e zozenie ale mne vadi ze to nema karberator
Jedine Madit M8AD
Jedine Madit M8AD
No právě.Vstřikování,ŘJ, lambdy atd. Už v autě nechci a pořád dokola řešit kuckání, cukání, houpání s otáčkama které za pár dní přestane pak začne zase a pořád dokola.
120by byla nejlepší asi ale už je docela problém nějakou sehnat
120by byla nejlepší asi ale už je docela problém nějakou sehnat
karburator patri do kosacky, pripadne inych polnohospodarskych mechanizmov. Pre skutocnych chlapov je tu sekvencne vstrekovanie plynu
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Proto by měl zvolit Jeep V8 na lpg !
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska