Maznice na kardany
Moderátor: Moderátoři
Maznice na kardany
Ahoj všem, pánové jak mažete kardany.Nemám doma tlakovou maznici.Idiot jsem ji před asi rokem vyhodil pro nevyužitelnost.Musim koupit novou.Ty čepičky na kardanech , není to nějakej atip? Bude mi pasovat ten co bude k maznici přidán.Píšou že je to pro nejpoužívanější mazací hlavice.
http://www.hobynaradi.cz/cs/lisy-a-mazn ... intec.html
http://www.hobynaradi.cz/cs/lisy-a-mazn ... intec.html
Re: Maznice na kardany
Namázáno.Maznice Ok.Vazelína A00 mogul
tak to sme Ti teda pekne poradili
inak o mazani tu uz tema niekde bola
A00 neni taka prilis tahava?
inak o mazani tu uz tema niekde bola
A00 neni taka prilis tahava?
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Tahavá je.Z mojí hlavy to nebylo.Tady jsem o mazání kardanek nic nenanešel, ale na jinym foru jsem se dočetl, že ani neni moc duležitý čím mazat ale spíš jak často.A00 tam taky dávali tak jsem ji tam natlačil.A čim mažete vy?
to bude asi pravda - lepsie je cokolvek casto ako nikdy nic....
Rozhodne si myslim, ze A00 neublizi, ja pouzivam na taketo veci skor LA2(tiez od mogulu). Nekladie taky odpor pri mazani
Rozhodne si myslim, ze A00 neublizi, ja pouzivam na taketo veci skor LA2(tiez od mogulu). Nekladie taky odpor pri mazani
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
No ked pojdes do predajne kde predavaju mazacie tuky, tak tu urcite daju nieco vhodne kde bude napisane ze to je na kardanove krize, uz si niesom isty ale zelena na loziska kolies a siva z molybdenom zeby bola aj na krize?
Kolik je dohromady těch mazniček na těch kardanech prosim?
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
Mazat originalem.Litol24 je k mání.
M.:S
M.:S
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238
Tak to sem z toho tumpachovej! Me přijde jako kdyby byly maznice zvenku jako na hřídel a pak maznice uvnitř krize????
tak.