Auto je velmi pěkné, gratuluji k finále.
Protože jsem detailista a jsi otevřený konstruktivní kritice, souhlasím s tím, co napsal Valda, jen bych to doplnil ještě o nastříkání/nabarvení řadící páky a hlavně alespoň trochu zastříkat např. sprejem nápravy a jiná místa podvozku, která jsou zastříkána plničem a barvou, neb takto to vypadá nahoře huj a vespod fuj
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
. (a tento detail je fakt škoda u jinak krásného auta) Ale třeba budeš ještě stříkat celý spodek.
Věcí vkusu pak může být umístění přední RZ (dal bych níže a nezakrýval otvory pro chlazení), to je na majiteli, možná bych dozadu dal hranatou značku, pokud by se tam vešla (a je na slovensku k dispozici). Co se mě osobně moc nelíbí, jsou ty "Žiguli" zástěrky, když je to Lada - ale zas otázka vkusu (opačně, pokud mají zástěrky plachetnici a na kufru je Žiguli by mi to nevadilo, případně Žiguli/Žiguli
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
). Neuvažuješ o vložkách do předních podběhů? Sice možná v zimě jezdit nebudeš, ale oplatí se to i tak a navíc ty dnešní lze strčit zevnitř lemu a vůbec nemusíš do lemů vrtat - při troše štěstí lze vzadu za kolem dát kousek plastu přes lem (tak 5-10cm od spodu) a chránit ho před kamínky.