Mezinárodní sraz a sraz Bechyně - Organizace

Jarní sraz v Bechyni 20.5. 2006

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Kamil Teplárek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamil Teplárek »

Nemyslel jsem ohraničování všeho.Jen jsem chtěl dát najevo,že jsem domluvený se Ctiradem v oblasti " Jízdy zručnosti ".Ještě jsem na srazu nebyl,ale myslím že ohraničit "Sprint" by bylo nutností (aby to nedopadlo,jak tu někde bylo psáno,že někteří končili až mezi lidma.Na to by se mněl dát velký pozor)
Dále by nebylo naškodu udělat stojánky s tabulkou např "sekce seřizování motoru-sekce náhr.dílů -sekce občerstvení a pod."Co vy nato?Je to jen nápad.Jestli to bude za účasti ciziny ( v což nějak věřím ),tak aby to mnělo nějakou fazónu.
Mám taky možnost nějaký řetízek.
Myslím,že se Ctiradem si to můžem vzít na starost ( ještě k té jízdě zručnosti)
Ještě se poptám na nějaké party stany z hotelu ( když s nima jezdím na různé akce) aby na nás nepršelo nebo neožehlo slunce.
Co se týká WC,tok to ta firma doveze i odveze.Je to v ceně.
LAĎA 2102(1992-2002)LAĎA 2104 (Ivan)(2002-) a taky modrá Laďa 2101 (Nataša)
Chettak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chettak »

Kamil Teplárek píše:Dále by nebylo naškodu udělat stojánky s tabulkou např "sekce seřizování motoru-sekce náhr.dílů -sekce občerstvení a pod."Co vy nato?Je to jen nápad.Jestli to bude za účasti ciziny ( v což nějak věřím ),tak aby to mnělo nějakou fazónu.
Tabulky dela Salwador Team... jen jeste nemam kompletne vsechno v kupe... a hlavne nevim, jestli ty tabulky budou na stojanku, nebo pripevneny na necem jinymu..
Chettak :munky2:
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
Kamil Teplárek
Kontaktovat uživatele:

Chettak píše:
Kamil Teplárek píše:Dále by nebylo naškodu udělat stojánky s tabulkou např "sekce seřizování motoru-sekce náhr.dílů -sekce občerstvení a pod."Co vy nato?Je to jen nápad.Jestli to bude za účasti ciziny ( v což nějak věřím ),tak aby to mnělo nějakou fazónu.
Tabulky dela Salwador Team... jen jeste nemam kompletne vsechno v kupe... a hlavne nevim, jestli ty tabulky budou na stojanku, nebo pripevneny na necem jinymu..
Teď mně napadlo.Jak je to vyřešené s pítnou a užitkovou vodou
Flipper Tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flipper Tom »

KT: zas snadnebudeme řešit každou píčovinu, kanystr s vodou si snad může vzít každej sám ? aspoň já to tak vždycky dělám...
Kamil Teplárek
Kontaktovat uživatele:

Flipper Tom píše:KT: zas snadnebudeme řešit každou píčovinu, kanystr s vodou si snad může vzít každej sám ? aspoň já to tak vždycky dělám...
Tak pardon.Nevěděl jsem.Jen jsem zvědavý,jak to budeš řešit,až tam fakt přijedou cizinci.To aby si nabrali vodu sebou?
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

Kamil Teplárek píše:
Chettak píše:
Teď mně napadlo.Jak je to vyřešené s pítnou a užitkovou vodou
Pitnou vodu by mohlo vyřešit občerstvení.S užitkovou to je trochu horší.Otázka je,jak moc bude potřeba. :wink:
Ctirad
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Na mytí rukou třeba.... hmm....
Pitnou může klidně podle "poptávky" někdo sjet koupit, ale užitkovou je třeba do něčeho nabrat.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
SalWador

dalsi kecy kolem srazu

Příspěvek od SalWador »

Chettak píše:Nevite nahodou neco o Polacich? Jestli nejaky Polaci jedou, kolik jich bude a kudy pojedou?
Jojo,je s nimi nekdo v kontaktu? Podle vseho by navstevnici ze severskych statu (Polsko, Estonsko, ...) meli jet pres hranicni prechod v Náchodě a dále přes Dobrušku na jižní Čechy. Takže mě napadlo, že bych je nabral už v mém bydlišti k východočeské koloně. Velice mě totiž láká šnůra automobilů pod různými statními vlajkami v čele se Šwestkou, která skrz republiku směřuje do Bechyně.
Dmatej píše:Pitnou může klidně podle "poptávky" někdo sjet koupit, ale užitkovou je třeba do něčeho nabrat.
Presne tak, kdyz uz nekdo jede cely den na letiste, bere si s sebou piti vlastni. Jinak pokud bude obcerstveni, je to dalsi zdroj. A do mesta se da zajet kdykoliv, minule se tak delo zcela bezne. Uzitkova voda je vec jina. Ja si ji jako kazdy rok beru do 4litrove bandasky. Vim, ze tak cini mnoho dalsich. Pro myti rukou nezbytne. Lae myslim si, ze pokud nekdo bude potrebovat oplachout packy od oleje, muze za kymkoliv prijit a tech par deci vody vyuzit od nej. Pro jiny ucel myslim nebude voda potreba. A v ruce zaboreny az po lokte v motoru snad nebudou mit vsichni. Cisternu s uzitkovou vodou tedy povazuji za zbytecnou.

Jinak doslova hltam kazdy prispevek v teto sekci. I 10x denne se pripojuji na net v praci (a to bych nemel) a ocekavam dalsi novinky kolem organizace a hlavne kolem problemu s pronajmem. Pevne verim, ze nam Bechyne vyjde, ale sklicenej z toho jsem dost. Ani si nedokazu predstavit ty problemy a zmatky, kdyz se budem na posledni chvili presouvat nekam jinam. Nejhorsi scenar by byl, kdyby jsme oficialne vsem oznamili, ze se misto konani srazu presouva a o par dni nebo hodin pozdeji se Bechyne potvrdila. Jinak uz ted je jiste, ze sme ve svete tak trochu za zmatkare. To me vadi nejvice.

Az se zde na foru objevi hlaska typu "Bechyne je na stoprocent jista", tak se snad zblaznim radosti a poradne to oslavime. Strasne se ulevi me, ale hlavne i ostatnim, kteri na tom nechali nervy. Verme, ze vse dopre dopadne, stane se tak.
SalWador
Flipper Tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flipper Tom »

Vpřípadě naprosto katastrofickejch scénářů by jsem nastínil nějaké další možnosti a to
letiště Hoškovice u Ml. Boleslavi (kousek od dálnice z prahy)
soukromý aeroklub - jezdí se tam závody CWC - znám- dobrý,ale bez zázemí (mám dobrý kontakty aspoň na CWC)
nebo (a teď se podržte)
letiště u český lípy zvané LADA ! :) - taky celkem kousek od dálnice - neznam ale prej se zázemím - myslím že lidi z niva klubu ČL budou vědět a myslím že by se v tom taky mohli angažovat

pokud chcete můžu v tom ohledu skusit něco zjistit
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Myslím, že jsi celkem přesně vystihl pocity snad všech tady. Věřit nemůžu (nejsem věřící), můžu doufat (jo, doufání mi jde). Až Pátrač napíše, že je to v suchu, tak bude moc krááásnej den.
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

To já se snad zbláznim,až budu vědět,že Bechyně klapla. :P
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Flipper Tom píše:Vpřípadě naprosto katastrofickejch scénářů by jsem nastínil nějaké další možnosti a to
letiště Hoškovice u Ml. Boleslavi (kousek od dálnice z prahy)
soukromý aeroklub - jezdí se tam závody CWC - znám- dobrý,ale bez zázemí (mám dobrý kontakty aspoň na CWC)
nebo (a teď se podržte)
letiště u český lípy zvané LADA ! :) - taky celkem kousek od dálnice - neznam ale prej se zázemím - myslím že lidi z niva klubu ČL budou vědět a myslím že by se v tom taky mohli angažovat

pokud chcete můžu v tom ohledu skusit něco zjistit
Flipe určitě se zeptej Musíme mít zálohu nejlépe v tom termínu co je Bechyně. Chyba je že to sháníme až teď a doteď jsme se nechali uolébávat myšlenkou že Bechyně vyjde... "Never say never" takže určitě se zeptej ať je něco v záloze jinak budeme před Lada světem za "trotly" co nedokážou zajistit ani letiště. Termín MUSÍ zůstat i kdyb se dělo nevím co a sraz měl být na parkovišti u Kauflandu!!!!! Musí přijet Marek a zahraniční účast už to posouvat nemůže Jasný.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Kluci, neni tohle hezky ?
Je to Panensky Tynec u Loun, ale to je asi pro vetsinu trochu z ruky a nevim, co by to stalo. W.
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Udělal jsem na to téma, aby to zatim nerušilo Bechyni ;-)

http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=2287
Chettak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chettak »

lidiiii...sem napnutej jako strunaaa.... tak coo? Utery uz je tu... jak to vypada s Bechynej??? :shock:
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
Zamčeno

Zpět na „Bechyně 7 (1. Mezinárodní sraz)“