Já se spíš bojim že to bude něco na předku. Ozívaj se mi od kola u řidiče podivný zvuky. V zatáčkách mi to nic moc nedělá, ale běda jak vědu na nějakou nerovnost. To mi jsou i dva pruhy malí . Hlavně bych nerad někde za jízdy to kolo ztratil. Když už bych to ustál v pohodě tak i ta odtahovka něco stojí . Ale v sobotu snad budu mít čas tak to pořádně prolezu a zjistím co a jak.
Jnak už pracuju na www stránkách. zatim je tam jen pár fotek ale pto zájemce www.vaz2101.wz.cz
vadné tlumiče??
Moderátor: Moderátoři
Co vule v rizeni? Mrkni na stav cepu, lozisek. Zkontroluj taky v jakym stavu je ulozeni torzni tyce. Jinak pekny auti.Dave píše:Já se spíš bojim že to bude něco na předku. Ozívaj se mi od kola u řidiče podivný zvuky. V zatáčkách mi to nic moc nedělá, ale běda jak vědu na nějakou nerovnost. To mi jsou i dva pruhy malí . Hlavně bych nerad někde za jízdy to kolo ztratil. Když už bych to ustál v pohodě tak i ta odtahovka něco stojí . Ale v sobotu snad budu mít čas tak to pořádně prolezu a zjistím co a jak.
Jnak už pracuju na www stránkách. zatim je tam jen pár fotek ale pto zájemce www.vaz2101.wz.cz
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Čepy. První, co bych vyměnil, jsou čepy, to je nejčastější věc. A zkontroluj zbytek. Tlumiče budou asi OK, podle toho, cos psal.
Další zatuhlý pístky předních brzd (většinou tahá do strany), nebo vadný ložisko (nepředvídatelný - chvilku OK, nebo hučí. Taky může být jenom povolený).
Další zatuhlý pístky předních brzd (většinou tahá do strany), nebo vadný ložisko (nepředvídatelný - chvilku OK, nebo hučí. Taky může být jenom povolený).
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Za 1500. Nekup toBrandy píše:Co vule v rizeni? Mrkni na stav cepu, lozisek. Zkontroluj taky v jakym stavu je ulozeni torzni tyce. Jinak pekny auti.Dave píše:Já se spíš bojim že to bude něco na předku. Ozívaj se mi od kola u řidiče podivný zvuky. V zatáčkách mi to nic moc nedělá, ale běda jak vědu na nějakou nerovnost. To mi jsou i dva pruhy malí . Hlavně bych nerad někde za jízdy to kolo ztratil. Když už bych to ustál v pohodě tak i ta odtahovka něco stojí . Ale v sobotu snad budu mít čas tak to pořádně prolezu a zjistím co a jak.
Tak to je parada. Podle fotek se toho sice moc nepozna, ale vypada fakt dobre, za tu cenu.Dave píše:Přesně tak. Pár úprav to sice bude chtít, ale za tu cenu je to zlatý. Jediný co mne čeká v brzké době je technická, která je do května.Brandy píše:To jako ze to auto stalo 1500Dave píše:Za 1500. Nekup to
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406