Ale už podle pořadového čísla je vidět, že se srazy musí číslovat nějak jinak. Jak, ať se vyjádří někdo více znalý - nejlépe Pátrač, když dělá ten archív nálepek. Jak to bude na oficiální samolepce,

Moderátor: Moderátoři
Luděk Musil píše:Ano, čísluje se pouze jaro a podzim.
Letní, od doby, co to přestal mít na své triko Michal a jezdí se jen na grilovačky na Bukovou či na víkend na Šíravu, se nečíslují.
L.
No jo, ale pred jedovnici 2013 je ve vyctu srazu slovensky "rodinny sraz", takze pokud by se ten vyskrtl, tak se to cele posune. Ale pokud je to takhle "blbe" cislovane i na nalepkach, pak uz nema smysl na cislovani zpetne sahat. Tedy nalepky se nelisi od webu, takze to zustane tak jak to je. A vo to slo.jacek píše:Teda to je počítání...![]()
Když nálepka Jedovnice 2013 je XXII. (tu tady mám před očimima), pak následovaly MH 2014, Jedovnice 2014, a teď přijde MH 2015. To jsou u mě 3 další, tudíž 22+3=25 ? Navíc čísla souhlasí s výčtem srazů na http://www.ladaklub.com J.
Dobře jsi vystihl situaci ,Rodinny sraz ,to se mi moc libi ,kazdopadne je to sice jen grillooziracka ale ja ho beru jako normal sraz ,i kdyz si ho delame samiJmJ píše:Pokud se nemaji cislovat slovenske "rodinne srazy", tak by to mel byt sraz 24. Nevim, jak je to cislovano na oficialnich materialech. Jestli posledni jedovnice je 23 nebo 24.
S Lukym přijíždíme zásadně po tměLaďuša píše:Ahoj, první nadšencí do kempu přijíždí řekněme po obědě, hlavní nápor bejvá spíš až navečer. Jak se komu chce