Ta lepší má před dokončením obnovu nátěru podlahy no a pak mimo oplechování vrat (to u obou) už jen drobné zdokonalování k obrazu svému
 .
 .No a Priora si včera tak trošku zaokrouhlila stav tacho

Moderátor: Moderátoři
 .
 .

H.
   H.

V km take podle lokality. Garaze blizko centra hned pred vetsim panelakem pres 250, v odlehlejsich mistech 150. Parkovaci dum blizko centra 700 na mesic pri smlouve na rok.Raduz píše:Pekne pokojicky pro auticka pripravujes
U nas v Brandyse pred nasim panelakem chtej za garaz 250-300tis dle stavu.
Můžu ti jednu pronajmout, ale měl bys to trochu z rukyradek mb píše:Ta garáž je luxus, tiše závidím.
 .
 .

. Poprvé byla více naložená - rovných 330kg v kufru. Je zvyklá tak na basu piva
 . Poprvé byla více naložená - rovných 330kg v kufru. Je zvyklá tak na basu piva  

. Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
  . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.Tak tak - dalších 5 cm rozdílTommel píše:Protože jsou tam kostky, jinak by to byla uplná škodovka

v lete som takto chodil a som si tak povedal že možno vyzerám ako kedysy naši spoluobčania pred cca 15-20 rokmi
 v lete som takto chodil a som si tak povedal že možno vyzerám ako kedysy naši spoluobčania pred cca 15-20 rokmi 

na mojej priore sa zadne pruziny uz unavili, tak to teraz sedi tak ako origo bez kociek
 na mojej priore sa zadne pruziny uz unavili, tak to teraz sedi tak ako origo bez kociek 

. Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
  . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor. A skladujem to pre buduce generacie, viac nez autor tejto temy a to je uz co povedat
 A skladujem to pre buduce generacie, viac nez autor tejto temy a to je uz co povedat