Mezinárodní sraz a sraz Bechyně - Organizace
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Hele kluci klííd to by asi udělal každej. Možná mě to trochu baví dělám to rád nevím to je jedno. Hlavně ať nám to vyjde a v Bechyni mi můžete koupit pivoKamil Teplárek píše:Na to lze Radku říci jen " Veliké díky" za tvé nervy a snahu.
V tom případě se asi v tom pivě utopíš. L.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Souhlasim s tim, zalozit Ladaklub oficialne. A dokonce zavyst i clensky prispevky a tak...proste se vsim vsudy. Pro priste to zase pak bude jednodussi, vsechny tyhle veci, to je pravda.Pátrač píše:Pánové tohle celé jednání lítání a pár skoroinfarktových stavů mne jen utvrdilo v tom udělat oficiální sdružení a nebudeme se muset nikoho prosit a otravovat kvůli organizaci.
Jinak jsme se Salwadorem byli v pondeli vecer na nekolika tocenych a laborovali jsme.
Pokusil jsem se to sepsat, takze to sem hodim a kdyztak me doplnte, kdybych neco zapomnel. Jsou to veci, ktery je potreba zaridit. Takze jestli se v tom nekdo shlidne, nekdo kdo na zacatku tohohle vseho humbuku prislibil pomoc s tou a tou veci, tak at se mi ozve.. sepisu to, kdo co bude mit na starosti a pak se se Salwadorem pokusime s tim neco udelat a odlehcit tak Patracovi a ostatnim, kteri vynakladaji veskere sve sily, aby se ozubene soukoli tohoto srazu hnulo kupredu...
UBYTOVANI * nevim, jestli uz to nekdo zarizoval, nebo tam volal. Jestli jo, dejte mi prosim vedet. Popripade bych tam nekdy zavolal a zeptal se co a jak a posleze, az budu vedet vic ohledne srazu, tak bych nam to tam zabookoval..
předběžně zamluveno mnou čekáme co a jak kvůli letišti
POCET LIDI - SEZNAM * navazuje na ubytovani, bylo by potreba vedet jak nase cleny, tak i zahranicni hosty(poprosil bych ty, co s nimi komunikuji aby se zeptali), aby jsme alespon zevrubne vedeli, na cem jsme a dalo se s tim operovat pri dojednavani ubytovani..
to se odvíjí od možnosti kde vlastně budem
Za chvíli založím přihlašovací listinu
BEZPECNOSTNI PASKY * nekdo tu sliboval, ze se pokusi sehnat.. kdo to byl? Ozvi seeee...
Tuším, že je má k dispozici BA3 - ozve se
KUZELY * toz stejnej pripad jako pasky aj..
kužely zajišťuje JmJ - vede v patrnosti
VYSILACKY * tak jak jste na tom pani radiotechnici.. kdo a co berete? Kdyztak se mi taky ozvete, ja to sepisu, at vime na cem jsme..
Nějakou větší sadu vysílaček vede jako celek Koko-Loko, ozve se
PAMATECNI KARTY * SalWador team na tom pracuje.. zatim jsme zustali viset na textu, co tam napsat..ale grafickej navrh je uz vice mene hotovej. Dmateji.. v nejblizsi dobe ti to poslu na konzultaci..jo?
STITKY ORGANIZATORUM * SalWador team na tom taktez pracuje..
PREKLADY - TLUMOCNICI * Tak nejak jsem hodil echo a prihlasilo se mi par lidi, kteri by do toho sli... kdyz to napisu takhle z hlavy, mame tlumocniky na madarstinu (Majo, Steva proste pritahnout musis ), rustinu, nemcinu, anglinu, ukrainstinu.. snad jsem na nic nezapomnel..
GRIL * tak klasicka "garden night party" jako vloni na jare.. grily se urcite neztratej. Proto kdo ho berete???
pokud zůstane datum tak já ne pojedu do Bechyně rovnou z dovolené. Jedině že by ho někdo ode mne vyzvedl a přivezl dtto party stan pro Marka
TABULE NA VYSLEDKY * SalWador mi povidal, ze kdysi na nejake Bechyni mel Ludek tu velkou tabuli, jak se na to pise tema fixama.. bylo by mozny ji vzit sebou? Pokud ji uz Ludek nema, tak je tu nekdo, kdo by ji mohl privyzt??
Tabule není problém - vezmu ji
Noo...z my strany je to snad pro dnesek vse.. kdybych na neco zapomnel, napiste mi prosim SZ...
diky
Chettak
Naposledy upravil(a) Chettak dne stř bře 29, 2006 08:48, celkem upraveno 1 x.
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
Oki, diky za ozvani..pisu si te ke kuzelum..JmJ píše:S panem, ktery mi slibil kuzely, jsem stale v kontaktu. Pri nejblizsi prilezistosi se ujistim, jestli nezapomenul.Chettak píše: KUZELY * toz stejnej pripad jako pasky aj..
Chettak
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
pokud zůstane datum tak já ne pojedu do Bechyně rovnou z dovolené. Jedině že by ho někdo ode mne vyzvedl a přivezl dtto party stan pro Marka
tak to uz se pak doresi s Brnenskou galerkou..kdyztak bys to nechal s tim stanem u nekoho z nich a oni to potom vzali
Chettak
tak to uz se pak doresi s Brnenskou galerkou..kdyztak bys to nechal s tim stanem u nekoho z nich a oni to potom vzali
Chettak
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
To vyzera tak, ze sa mi to nepodari, nakopilo sa mu toho akosi vela, takze s nim skor neratajme. Takze tlmocnik do Madarciny bude zrejme len jeden jedinyChettak píše:(Majo, Steva proste pritahnout musis )
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o tlumočení ale o Števa. Jestli nedojede tak mě nasere. S kým budu kecat večer v pátek před spaním??Majo píše:To vyzera tak, ze sa mi to nepodari, nakopilo sa mu toho akosi vela, takze s nim skor neratajme. Takze tlmocnik do Madarciny bude zrejme len jeden jedinyChettak píše:(Majo, Steva proste pritahnout musis )
Ved aj mna sere, jeho dovodom je totiz jeho frajerkin brat, ktory ma v tu sobotu akusi "dolezitu" vec v kostole a on tam vraj nesmie chybat. Ja urobim vsetko pre to aby dosiel. Este som v Bechyni bez neho ani nebol. A prave tuto chce vynechat?!? Akoze ak bude mat problemy ohladne prace(ktore ma momentalne) tak to pochopimPátrač píše:Nejde o tlumočení ale o Števa. Jestli nedojede tak mě nasere. S kým budu kecat večer v pátek před spaním??
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se právě dovolal do Bechyně a zdá se že to nezní moc růžově ta ženská co to vyřizuje tam dnes není bude asi zejtra v pátek odjíždí a celej příští týden je pryč.Pak to jde do Budějic na velitele brigády který se k tomu má vyjádřit. To už naštěstí máme on s tím souhlasí. Apak to jde na ministerstvo obrany, kde to mají schválit a teď se držte prý snad zasedá jednou za 3 měsíce...Kdy měli poslední zasedání netuším..
Prý tam minulý rok byly nějací motorkáři a ti si to povolení vyřizovali ROK dopředu!!!!!!!!
Prý tam minulý rok byly nějací motorkáři a ti si to povolení vyřizovali ROK dopředu!!!!!!!!
Nooo..to vazne nezni moc ruzove... je to jako na houpacce a vsechno zalezi na "klicovejch osobach", kterym je to vice mene ukradeny..pro ne je to spis vic papirovani a tak..Pátrač píše:Tak jsem se právě dovolal do Bechyně a zdá se že to nezní moc růžově ......Prý tam minulý rok byly nějací motorkáři a ti si to povolení vyřizovali ROK dopředu!!!!!!
Jinak Majo..co jsi myslel tim, ze Stevuv svara ma v kostele nejakou "house party"?? Hmm...a neslo by to, ze by se zenil na mezinarodnim ladasrazu? Preci jen..tolik aut pri svatebni spanily jizde se vidi malokdy... a kdo se muze vytahovat, ze on, jako Slovak, se zenil v CR a v kolone mu jela i estonska delegace?
Jinak Ctirade... dekuju a pisu si.. hmm..takhle nahodou nevis, kolik bys toho mel, ty pasky? Ja zkusim sehnat jeste pres znamyho.. je reditelem zavodiste pro buginy ve Stikove v Novy Pace.. tak tam by snad neco takovyho meli mit
Chettak
brata zabit, kostel zborit.Majo píše:Ved aj mna sere, jeho dovodom je totiz jeho frajerkin brat, ktory ma v tu sobotu akusi "dolezitu" vec v kostole a on tam vraj nesmie chybat. Ja urobim vsetko pre to aby dosiel. Este som v Bechyni bez neho ani nebol. A prave tuto chce vynechat?!? Akoze ak bude mat problemy ohladne prace(ktore ma momentalne) tak to pochopimPátrač píše:Nejde o tlumočení ale o Števa. Jestli nedojede tak mě nasere. S kým budu kecat večer v pátek před spaním??
VAZ 2104 1.3 1989