Seřízení geometrie v Praze
Moderátor: Moderátoři
Seřízení geometrie v Praze
Rad bych vedel, kde mi v Praze nebo blizkem okoli (spis zapadne) seridi geometrii. Chtel bych nejkej servis, kde maji slusny vybaveni (nebudou to bastlit jen tak od oka) a nebudou se na me divat pohrdave, kdyz tam prijedu se zigulem. Diky za vase rady a zkusenosti.
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
zkus cháru http://www.chara.cz/prodejni_praha.asp , já byl v karlíně za OMV u Hiltnu
maj lejzrovou a sem spokojen, cena je 520,-
kdyby to museli nahřívat autogenem tak je tam příplatek 100,-
maj lejzrovou a sem spokojen, cena je 520,-
kdyby to museli nahřívat autogenem tak je tam příplatek 100,-
LADA DA
520 kč je drahý?Dave píše:Rád bych se k dotazu přidal. Hledám něco kde to bude levné a vemou mě z žigulem. Chystám se měnit nějaký části na přední nápravě a pak to určitě bude chtít seřídit.
no nevim, jestli nemáš takovouhle sumičku tak jak potom platíš gumy, benzín a pov. ručení
žigula ti vezmou všude
LADA DA
-
- Kontaktovat uživatele:
mno tak ja som to mal za 500Sk u odbornika na zigule, ale zobral ma az potom ako som urobil GO prednej napravy, takze si bol isty ze sa bude tat vsetkym hybat a nikde nie su vole...Vasil píše:520 kč je drahý?Dave píše:Rád bych se k dotazu přidal. Hledám něco kde to bude levné a vemou mě z žigulem. Chystám se měnit nějaký části na přední nápravě a pak to určitě bude chtít seřídit.
no nevim, jestli nemáš takovouhle sumičku tak jak potom platíš gumy, benzín a pov. ručení
žigula ti vezmou všude
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
Tak hotovo. Vcera muj stroj podstoupil serizeni geometrie. Setkal jsem se se skvelym pristupem (kez by to takhle chodilo vsude). Co se kvality odvedene prace tyce, az cas ukaze jak se to povedlo. Zatim jsem to moc netestoval. Stalo to 500 Kc, coz mi prijde hodne slusny. Jeste odkaz, kde ze se to odehralo: http://hojaservis.cz/mival/provozovna.htm
Vasile, diky za tip, ale nakonec jsem zvolil pro me lepe dostupnou lokaci.
Vasile, diky za tip, ale nakonec jsem zvolil pro me lepe dostupnou lokaci.
Tak to jsi byl Ty? To je nahodicka. Zatim to vypada dobre. Vcera jsem to trochu testoval. Mame tu takovou krivou ulici a driv, kdyz jsem tam pustil volant, tak jsem byl temer okamzite malem na chodniku na pravy strane. Vcera jsem ji projel skoro celou bez drzeni volantu. Takze zatim plna spokojenost. Diky.marty píše:taky zdravym doufám že jsem ti jí udělal dobře a bude to fungovat bez problémů jestli ne tak přijed na reklamaci